MasterKa
Fanka BB :)
Fajny, ale oni nie lubią jedzenia na parze bo juz myślałam o tym [emoji1]Ja z mężem ostatnio dostałam taki elektryczny pojemnik do gotowania na parze Zobacz załącznik 922647
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny, ale oni nie lubią jedzenia na parze bo juz myślałam o tym [emoji1]Ja z mężem ostatnio dostałam taki elektryczny pojemnik do gotowania na parze Zobacz załącznik 922647
Martoosia jakie Ty masz te testy owulacyjne? Bo ja moge Ci polecic które ja mam, a one pięknie owulacje pokazuja pomimo ze sa z allegro[emoji108]
W tamtym roku dostali koc i pościel...[emoji16]Może komplet fajnej pościeli?[emoji4]
Ja miałam jakies różowe z allegro
To może lubią winko.W tamtym roku dostali koc i pościel...[emoji16]
Ja z mężem ostatnio dostałam taki elektryczny pojemnik do gotowania na parze Zobacz załącznik 922647
Planowaliśmy powiedzieć na mikołaja ale te moje plamienia mnie hamują... Dziś też trochę byłoZrób jej prezent Mikołajkowy i jej powiedz
Może musisz troszkę odpocząć i poleżeć :*O parowar to super prezent. No o ile jeszcze nie mają
Planowaliśmy powiedzieć na mikołaja ale te moje plamienia mnie hamują... Dziś też trochę było
No właśnie oni są wódkowi oboje [emoji33][emoji33]To może lubią winko.
Dobre wino + piękne duże lampki do wina
Może musisz troszkę odpocząć i poleżeć :*
Na pewno będzie wszystko dobrze Pisałaś, że byłaś u gina i że mówił, że jest OK
Kup sobie takie, a bedziesz zadowolona[emoji5]