reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Do tej całej magii grudnia jeszcze by mógł spaść śnieg :D uwielbiam patrzeć jak sobie powoli lecą grube płatki śniegu :) ja Mikołaja wypatruje ale też coś do mnie nie chce zawitac [emoji14] chyba uznał że jestem za stara ;)

reklama
W koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]

Mikolaj u Was był?[emoji179]
Nie było [emoji23] Ale liczę, że na weekend będzie już po @ i zrobimy sobie z Tż własne Mikołajki haha [emoji12]

Ja w przyszłym tygodniu muszę też się zapisać do gina.. To i tak bardzo szybko udało Ci się dostać [emoji846]

W koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]

Mikolaj u Was był?[emoji179]
Wogole to przypomniała mi się sytuacja zapisów w przychodni na wizytę [emoji14] poszłam na umówiona wizytę pod koniec stycznia byłam wtedy w ciąży i położna rozpisała mi wizyty w konkretnych datach przez całą ciaze kiedy mam się wstawic... No więc wyszlam z gabinetu i zapisałam się za miesiąc i wszystko ok przyszłam za miesiąc na wizytę wyszłam z gabinetu i to samo idę do recepcji zeby się zapisać na kolejny miesiąc a babka do mnie że nie ma terminów no to mówię że to tydzień później a ona do mnie że ja w ciąży to ona musi się położnej zapytać i poszła. Wróciła z położna ta do mnie z ryjem że nie po to mi dała rozpiskę żebym ja się zapisywała z miesiąca na miesiąc tylko do przodu.... No myślę sobie świetnie robić awanturę ciężarnej przy wszystkich z powodu braku miejsca na wizytę ..... No ale ok kazała ten tydzień później mi przyjsc to był luty więc mówię w takim razie chce się zapisać do przodu też na kwiecień.... A babka do mnie z rejestracji że oni tak do przodu nie zapisują ..... No śmiać się czy płakać ? Zasmialam się im prosto w twarz i tyle mnie widzieli tam ;P dla mnie to taki żal to całe nfz ja u nich tylko nerwy trace zamiast się leczyć ewentualnie mam takiego pecha i trafiam na takie przychodnie ;P

reklama
Do góry