reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Do tej całej magii grudnia jeszcze by mógł spaść śnieg :D uwielbiam patrzeć jak sobie powoli lecą grube płatki śniegu :) ja Mikołaja wypatruje ale też coś do mnie nie chce zawitac [emoji14] chyba uznał że jestem za stara ;)

reklama
W koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]

Mikolaj u Was był?[emoji179]
Nie było [emoji23] Ale liczę, że na weekend będzie już po @ i zrobimy sobie z Tż własne Mikołajki haha [emoji12]

Ja w przyszłym tygodniu muszę też się zapisać do gina.. To i tak bardzo szybko udało Ci się dostać [emoji846]

W koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]

Mikolaj u Was był?[emoji179]
Wogole to przypomniała mi się sytuacja zapisów w przychodni na wizytę [emoji14] poszłam na umówiona wizytę pod koniec stycznia byłam wtedy w ciąży i położna rozpisała mi wizyty w konkretnych datach przez całą ciaze kiedy mam się wstawic... No więc wyszlam z gabinetu i zapisałam się za miesiąc i wszystko ok przyszłam za miesiąc na wizytę wyszłam z gabinetu i to samo idę do recepcji zeby się zapisać na kolejny miesiąc a babka do mnie że nie ma terminów no to mówię że to tydzień później a ona do mnie że ja w ciąży to ona musi się położnej zapytać i poszła. Wróciła z położna ta do mnie z ryjem że nie po to mi dała rozpiskę żebym ja się zapisywała z miesiąca na miesiąc tylko do przodu.... No myślę sobie świetnie robić awanturę ciężarnej przy wszystkich z powodu braku miejsca na wizytę ..... No ale ok kazała ten tydzień później mi przyjsc to był luty więc mówię w takim razie chce się zapisać do przodu też na kwiecień.... A babka do mnie z rejestracji że oni tak do przodu nie zapisują ..... No śmiać się czy płakać ? Zasmialam się im prosto w twarz i tyle mnie widzieli tam ;P dla mnie to taki żal to całe nfz ja u nich tylko nerwy trace zamiast się leczyć ewentualnie mam takiego pecha i trafiam na takie przychodnie ;P

reklama
Do góry