reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Nie było [emoji23] Ale liczę, że na weekend będzie już po @ i zrobimy sobie z Tż własne Mikołajki haha [emoji12]W koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]
Mikolaj u Was był?[emoji179]
Ja w przyszłym tygodniu muszę też się zapisać do gina.. To i tak bardzo szybko udało Ci się dostać [emoji846]
Bunia1992
Ja się na cytologię zbieram już tyle czasu że aż wstyd ale pójdę tylko że już nie w tym roku a w następnym ale pójdęW koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]
1
185097
Gość
Mi minął rok od ostatniej w polowie listopada i w koncu sie zebralam zeby pojsc i zrobic[emoji4]Ja się na cytologię zbieram już tyle czasu że aż wstyd ale pójdę tylko że już nie w tym roku a w następnym ale pójdę
Bunia1992
Wogole to przypomniała mi się sytuacja zapisów w przychodni na wizytę [emoji14] poszłam na umówiona wizytę pod koniec stycznia byłam wtedy w ciąży i położna rozpisała mi wizyty w konkretnych datach przez całą ciaze kiedy mam się wstawic... No więc wyszlam z gabinetu i zapisałam się za miesiąc i wszystko ok przyszłam za miesiąc na wizytę wyszłam z gabinetu i to samo idę do recepcji zeby się zapisać na kolejny miesiąc a babka do mnie że nie ma terminów no to mówię że to tydzień później a ona do mnie że ja w ciąży to ona musi się położnej zapytać i poszła. Wróciła z położna ta do mnie z ryjem że nie po to mi dała rozpiskę żebym ja się zapisywała z miesiąca na miesiąc tylko do przodu.... No myślę sobie świetnie robić awanturę ciężarnej przy wszystkich z powodu braku miejsca na wizytę ..... No ale ok kazała ten tydzień później mi przyjsc to był luty więc mówię w takim razie chce się zapisać do przodu też na kwiecień.... A babka do mnie z rejestracji że oni tak do przodu nie zapisują ..... No śmiać się czy płakać ? Zasmialam się im prosto w twarz i tyle mnie widzieli tam ;P dla mnie to taki żal to całe nfz ja u nich tylko nerwy trace zamiast się leczyć ewentualnie mam takiego pecha i trafiam na takie przychodnie ;PW koncu dodzwonilam sie do przychodni i mam wizyte w poniedzialek. Muszę cytologie zrobić [emoji106]
To ja sie witam 1 dc... cykl nr 15... nigdy nie zajde... jeszcze co roz nowe anomalia
Zajdziesz!
Zajdziemy!
Bunia1992
To i tak chodzisz sumiennie co rokMi minął rok od ostatniej w polowie listopada i w koncu sie zebralam zeby pojsc i zrobic[emoji4]
reklama