Extra!Przyszedł mój Mikołaj z Cocolity[emoji7]
Miałam kupić sobie jakąś torebkę, ale ostatecznie kupiłam pare rzeczy kosmetycznych i czeka mnie jeszcze fryzjer[emoji173]
Zobacz załącznik 921970
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
No oni na tych 40m2 zabawek nie mieli zbytnio dużo nie wiem jak było w pokoju gdzie spały dzieci Nigdy tam nie byłam ale jakby te zabawki miały być w tym pokoju gdzie goście to nie byłoby szansy przejść nigdzie.Aha... No to fajnie się mają [emoji16] Jak im to pasuje to ok.
U nas jest 90m2 i z tysiącem zabawek Igi, hustawkami i kojcami, a jeszcze teraz ma dostać suchy basen - a jeszcze choinka... to będziemy sobie chyba po glowach skakać [emoji39] A co dopiero 40m2. [emoji848]
Ale mam plan wprowadzić się za 2 lata do nowego domu [emoji1787] to jakoś się trzeba przemeczyc [emoji23]
Ja mam 60m2 i mi to wystarcza nawet uważam że mam bardzo dużo miejsca i swobody ale jakbym miała 90 jak Ty to już rarytas ;P
Jola90
A więc postaram się jak tylko mogę w skrócie opisać wam moja sytuacje. A wiec przez 12 miesięcy brałam tabletki anty 16.10 byłam u gina i powiedziałam ze chce zajść w ciążę kazał odstawić natychmiast tabletki(w tym op
wzielam 8)i okazało się ze mam mała torbiel krwawienie z odstawienia nie przyszło ale miesiaczka owszem idealnie po 28 dniach(30.10) ale o dziwo trwało 7 dni+3 dni plamienia po dwóch dniach spokoju znowu zaczęłam krwawić nie plamic a krwawić jak przy normalnej @ z tym ze trwało to 4 dni (teoretycznie był to już czas owulacji) a wiec licząc od pierwszego krwawienia kolejna @ powinnam dostać 27.11 niestety nadal nic piersi bolą okropnie brzuch co jakiś czas pobolewa jak na @ śluz biały ale wodnisty ( 100% brak infekcji) temp mierze przez cały ten cykl zazwyczaj koło 36.8 tylko 25.11 35.4 od trzech dni powyżej 37 dziś 37.6 testy negatywne "śpię" cały dzien dziś idę do gina o 21:20 mam wizytę ale jestem ciekawa co myślicie dodam ze beta robiona 29.11 wynosiła <1.2
wzielam 8)i okazało się ze mam mała torbiel krwawienie z odstawienia nie przyszło ale miesiaczka owszem idealnie po 28 dniach(30.10) ale o dziwo trwało 7 dni+3 dni plamienia po dwóch dniach spokoju znowu zaczęłam krwawić nie plamic a krwawić jak przy normalnej @ z tym ze trwało to 4 dni (teoretycznie był to już czas owulacji) a wiec licząc od pierwszego krwawienia kolejna @ powinnam dostać 27.11 niestety nadal nic piersi bolą okropnie brzuch co jakiś czas pobolewa jak na @ śluz biały ale wodnisty ( 100% brak infekcji) temp mierze przez cały ten cykl zazwyczaj koło 36.8 tylko 25.11 35.4 od trzech dni powyżej 37 dziś 37.6 testy negatywne "śpię" cały dzien dziś idę do gina o 21:20 mam wizytę ale jestem ciekawa co myślicie dodam ze beta robiona 29.11 wynosiła <1.2
Bunia1992
To jeszcze istnieją takie firmy które dają paczki dzieciakom pracowników? ;P ja pamietam za gowniarza jak moi rodzice przynosili takie torby wielkie wypchane słodyczami od dołu do góry po czym mi wydzielali kiedy ją chciałam zjeść wszystko na raz ;PA w ogóle dziś mloda dostała paczkę ode mnie z pracy ze slodkosciami na Mikołaja [emoji16] ona jeszcze nie jada takich rzeczy to ja skorzystam [emoji23] Co ma się zmarnowac [emoji41][emoji23]
Hej PiszHej tez jestem starajaca się pisałam już na kilku forach bo chyba swiruje ale tez uważam ze na istniejące fora ciężko się dostać wiec pytanie do Was czy mogę opisać moje obawy i liczyć na rade??
U mnie w firmie są paczki co roku o wartości 250 zł. Naprawdę porządne paczki dziś właśnie do domu przytargalamTo jeszcze istnieją takie firmy które dają paczki dzieciakom pracowników? ;P ja pamietam za gowniarza jak moi rodzice przynosili takie torby wielkie wypchane słodyczami od dołu do góry po czym mi wydzielali kiedy ją chciałam zjeść wszystko na raz ;P
Bunia1992
No ja się nie wypowiem bo ja nigdy nie brałam anty więc nie miałam problemu z wracaniem okresu i też Nigdy nie krwawilam między okresami w cyklu. Może od tej torbieli to krwawienie ?A więc postaram się jak tylko mogę w skrócie opisać wam moja sytuacje. A wiec przez 12 miesięcy brałam tabletki anty 16.10 byłam u gina i powiedziałam ze chce zajść w ciążę kazał odstawić natychmiast tabletki(w tym op
Co do bety to też w zasadzie ciążowa nie jest ale może zbadalas zaraz po zagnieżdżeniu stąd więcej niz <0.1 chyba że laboratorium ma jakieś inne normy. Najlepiej lekarz powie Ci co i jak
reklama
Wygląda to dziwnie. Może organizm się rozregulował po odstawieniu tabletek. Musi zbadać cię lekarzA więc postaram się jak tylko mogę w skrócie opisać wam moja sytuacje. A wiec przez 12 miesięcy brałam tabletki anty 16.10 byłam u gina i powiedziałam ze chce zajść w ciążę kazał odstawić natychmiast tabletki(w tym op