reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mój młody dzisiaj w nocy takie cyrki miał że już moja cierpliwość się kończyła chociaż Nigdy po sobie nie pokazuje mu jaka jestem momentami wściekła i jestem oaza spokoju tak w nocy myslalam że wyjdę z siebie i stane obok.... W między czasie poszłam do ubikacji i sobie myślałam ,, i po co mi to drugie dziecko przeciez jeszcze bardziej się nie wyspie " oczywiscie rano już zmieniłam myslenie mogę się nie wysypiac ale drugie chce ;p

No to może Tz siostra nie wie, że jest coś takiego jak antykoncepcja [emoji16] albo dla Niej to były kontrolowane wpadki [emoji16] No bo nie wierzę.... [emoji39]
Dobry kolega mojego męża też na drugie dziecko z wypadki według niego ;P żona ponoć źle wyliczyła dni płodne a potem skapnela się dopiero w 3 miesiącu ciąży ;P to jest jego wersja dla mnie od razu było coś podejrzane bo ona chciała drugie ale on nie chciał ;P no i wyszło szydło z worka kiedy ja zaszłam w ciążę i akurat byliśmy u nich i ona zaczęła mówić o swoich pierwszych wizytach u gina w ciąży i nagle do mnie z tekstem że w pierwszej ciąży to nie chcieli jej zalozyc karty ciąży zanim serce nie biło ale w drugiej ciąży to od razu jej założyli hmmm a ponoć nie wiedziała do 3 miesiąca że jest w ciąży ;P

Ale podobno w tym ejakulacie co jest jeszcze przed właściwym wytryskiem też są plemniki i stosunek przerywany nie daje 100% zabezpieczenia , więc tak się zastanawiam o co dokładnie chodzi , że nam jakoś nie udało się zajść w ciążę wtedy kiedy nie byliśmy gotowi i teraz też nie udaje się jak już chcemy..:confused:
Ja przerywany od 8 lat stosuje i nie zaszlam,a w tym ejakulacie to sa plemniki ale one sa jakies podobno nie zdolne do zaplodniania,wiec watpie zeby byl tam jakis piekny i dorodny:)

Teraz zeby miec 3-4 dzieci naprawdę trzeba miec dobra sytuacje materialną. I naprawdę dziwię się że kobiety z takich patologi zamiast sie zabezpieczac rodzą te kilkoro dzieci i żyją tylko z tych zasiłków[emoji19] ja bym tak nie umiała[emoji19]
My z moim mezem dokladnie analizowalismy Naszą sytuację, czy na dziecko Nas stać, czy damy rade. A taka patologia co roku rodzi te dzieci i ma to w dupie ze w przyszłości tym dzieciom nawet na studia nie dadza bo i z czego? Zasiłki się kiedyś skończą[emoji19]

Dobry kolega mojego męża też na drugie dziecko z wypadki według niego ;P żona ponoć źle wyliczyła dni płodne a potem skapnela się dopiero w 3 miesiącu ciąży ;P to jest jego wersja dla mnie od razu było coś podejrzane bo ona chciała drugie ale on nie chciał ;P no i wyszło szydło z worka kiedy ja zaszłam w ciążę i akurat byliśmy u nich i ona zaczęła mówić o swoich pierwszych wizytach u gina w ciąży i nagle do mnie z tekstem że w pierwszej ciąży to nie chcieli jej zalozyc karty ciąży zanim serce nie biło ale w drugiej ciąży to od razu jej założyli hmmm a ponoć nie wiedziała do 3 miesiąca że jest w ciąży ;P
Nie mialabym sumienia wrobic faceta w dziecko, nawet jezeli bylby to moj mąż[emoji19]
No nie umialabym.

No to może Tz siostra nie wie, że jest coś takiego jak antykoncepcja [emoji16] albo dla Niej to były kontrolowane wpadki [emoji16] No bo nie wierzę.... [emoji39]
Ja tez nie wierze w wpadki,koles nie wyjmie na czas poprostu i tyle.Zreszta ludzie duzo mowia innym ludziom,nie koniecznie do konca prawde albo ubarwiona.

Nie mialabym sumienia wrobic faceta w dziecko, nawet jezeli bylby to moj mąż[emoji19]
No nie umialabym.
No ona tam z tym problemu nie miała ma dwójkę dzieci mąż zakochany w drugim także nie ma czego żałować no ale ja osobiście im współczuję bo mieszkają na 40m2 i mają tam tak mega ciasno do tego ten kolega śpi na materacu w drugim pokoju a jak mają teściowa do pomocy to śpi w kuchni gdzie jest tylko takie wąskie przejście no ja osobiście im współczuję takich warunków

reklama

No chyba nie wie co to antykoncepcja albo jak jej mówiłam o takim cudownym wynalazku to twierdziła , że nie ma pieniędzy to teraz za to ma pieniądze na wychowanie 5 dzieci :unsure:
Ciekawe czy nadal się nie zabezpiecza i czy znowu nie będzie ukrywanej ciąży :szok:

Do góry