reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mój młody dzisiaj w nocy takie cyrki miał że już moja cierpliwość się kończyła chociaż Nigdy po sobie nie pokazuje mu jaka jestem momentami wściekła i jestem oaza spokoju tak w nocy myslalam że wyjdę z siebie i stane obok.... W między czasie poszłam do ubikacji i sobie myślałam ,, i po co mi to drugie dziecko przeciez jeszcze bardziej się nie wyspie " oczywiscie rano już zmieniłam myslenie mogę się nie wysypiac ale drugie chce ;p

No to może Tz siostra nie wie, że jest coś takiego jak antykoncepcja [emoji16] albo dla Niej to były kontrolowane wpadki [emoji16] No bo nie wierzę.... [emoji39]
Dobry kolega mojego męża też na drugie dziecko z wypadki według niego ;P żona ponoć źle wyliczyła dni płodne a potem skapnela się dopiero w 3 miesiącu ciąży ;P to jest jego wersja dla mnie od razu było coś podejrzane bo ona chciała drugie ale on nie chciał ;P no i wyszło szydło z worka kiedy ja zaszłam w ciążę i akurat byliśmy u nich i ona zaczęła mówić o swoich pierwszych wizytach u gina w ciąży i nagle do mnie z tekstem że w pierwszej ciąży to nie chcieli jej zalozyc karty ciąży zanim serce nie biło ale w drugiej ciąży to od razu jej założyli hmmm a ponoć nie wiedziała do 3 miesiąca że jest w ciąży ;P

Ale podobno w tym ejakulacie co jest jeszcze przed właściwym wytryskiem też są plemniki i stosunek przerywany nie daje 100% zabezpieczenia , więc tak się zastanawiam o co dokładnie chodzi , że nam jakoś nie udało się zajść w ciążę wtedy kiedy nie byliśmy gotowi i teraz też nie udaje się jak już chcemy..:confused:
Ja przerywany od 8 lat stosuje i nie zaszlam,a w tym ejakulacie to sa plemniki ale one sa jakies podobno nie zdolne do zaplodniania,wiec watpie zeby byl tam jakis piekny i dorodny:)

Teraz zeby miec 3-4 dzieci naprawdę trzeba miec dobra sytuacje materialną. I naprawdę dziwię się że kobiety z takich patologi zamiast sie zabezpieczac rodzą te kilkoro dzieci i żyją tylko z tych zasiłków[emoji19] ja bym tak nie umiała[emoji19]
My z moim mezem dokladnie analizowalismy Naszą sytuację, czy na dziecko Nas stać, czy damy rade. A taka patologia co roku rodzi te dzieci i ma to w dupie ze w przyszłości tym dzieciom nawet na studia nie dadza bo i z czego? Zasiłki się kiedyś skończą[emoji19]

Dobry kolega mojego męża też na drugie dziecko z wypadki według niego ;P żona ponoć źle wyliczyła dni płodne a potem skapnela się dopiero w 3 miesiącu ciąży ;P to jest jego wersja dla mnie od razu było coś podejrzane bo ona chciała drugie ale on nie chciał ;P no i wyszło szydło z worka kiedy ja zaszłam w ciążę i akurat byliśmy u nich i ona zaczęła mówić o swoich pierwszych wizytach u gina w ciąży i nagle do mnie z tekstem że w pierwszej ciąży to nie chcieli jej zalozyc karty ciąży zanim serce nie biło ale w drugiej ciąży to od razu jej założyli hmmm a ponoć nie wiedziała do 3 miesiąca że jest w ciąży ;P
Nie mialabym sumienia wrobic faceta w dziecko, nawet jezeli bylby to moj mąż[emoji19]
No nie umialabym.

No to może Tz siostra nie wie, że jest coś takiego jak antykoncepcja [emoji16] albo dla Niej to były kontrolowane wpadki [emoji16] No bo nie wierzę.... [emoji39]
Ja tez nie wierze w wpadki,koles nie wyjmie na czas poprostu i tyle.Zreszta ludzie duzo mowia innym ludziom,nie koniecznie do konca prawde albo ubarwiona.

Nie mialabym sumienia wrobic faceta w dziecko, nawet jezeli bylby to moj mąż[emoji19]
No nie umialabym.
No ona tam z tym problemu nie miała ma dwójkę dzieci mąż zakochany w drugim także nie ma czego żałować no ale ja osobiście im współczuję bo mieszkają na 40m2 i mają tam tak mega ciasno do tego ten kolega śpi na materacu w drugim pokoju a jak mają teściowa do pomocy to śpi w kuchni gdzie jest tylko takie wąskie przejście no ja osobiście im współczuję takich warunków

reklama

No chyba nie wie co to antykoncepcja albo jak jej mówiłam o takim cudownym wynalazku to twierdziła , że nie ma pieniędzy to teraz za to ma pieniądze na wychowanie 5 dzieci :unsure:
Ciekawe czy nadal się nie zabezpiecza i czy znowu nie będzie ukrywanej ciąży :szok:

Do góry