reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Podobna relacja jest miedzy moim synem a jego kuzynem. Ale roznica wieku to 7 lat.Oby się udało tak jak planujesz. A czemu do 35?5 lat to moim zdaniem super róznica wieku. To pierwsze jest juz samodzielne a drugiemu mozna poswięcic na początku więcej uwagi.
Bo po 35 juz sie nie chce starac ,;-) takie mam założenie

reklama
Hej dziewczyny. Przykro mi z powodu wrednych @!
Jeśli chodzi o różnicę wieku to 5 to jednak dużo. Tyle jest między mną i siostrą. Teraz gdy jesteśmy dorosle to nie ma już żadnej roznicy no ale jak byłyśmy dziećmi to bardzo było to czuć.

Ciężko mi pisac jaką różnice bym chciała pomiędzy moimi przyszłymi dzieci. Na razie marzę o jednym zdrowym bobasie[emoji173]

Podobna relacja jest miedzy moim synem a jego kuzynem. Ale roznica wieku to 7 lat.Oby się udało tak jak planujesz. A czemu do 35?5 lat to moim zdaniem super róznica wieku. To pierwsze jest juz samodzielne a drugiemu mozna poswięcic na początku więcej uwagi.
No dla mnie jednak te 5lat to juz dosc spora i ostateczna roznica.
Ciężko mi pisac jaką różnice bym chciała pomiędzy moimi przyszłymi dzieci. Na razie marzę o jednym zdrowym bobasie[emoji173]
I w koncu sie go doczekasz, wierze w to bardzo mocno [emoji8][emoji8]

Ja mam dola dzis chyba przez to ze juz mnie tak brzuch boli na @ ze w koncu bedzie.
I mam dzien na "nigdy mi sie nie uda zajsc". Buuu a jeszcze 2.5 h w pracy

Bo po 35 juz sie nie chce starac ,;-) takie mam założenie
Ja sobie pięknie zaplanowalam ze chce drugie przed 30 urodzić. Czas mi mocno ucieka. Zeby się wbić, musialabym się wyrobic z ciążą do marca.
Ja mam dola dzis chyba przez to ze juz mnie tak brzuch boli na @ ze w koncu bedzie.
I mam dzien na "nigdy mi sie nie uda zajsc". Buuu a jeszcze 2.5 h w pracy
Znam to uczucie. Dla mnie nie jest najgorszy pierwszy dzien okresu, ale te dni 2 dni przed kiedy tak bardzo chcę a czuję ze nic z tego.

reklama
Do góry