reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A u mnie jakiś dół, wydaje mi się, że nigdy nie zajde :-( :( W dodatku już 5 dni mam mega wrażliwe sutki, chyba prolaktyna mi skoczyła.
Nie wiecie czy po 21 dc jest jakiś sens badać progesteron ? Czy on między 21 dniem a okresem każdego dnia się obniża ? Czy spada gwałtownie dopiero chwilę przed miesiączką ?
Mi sie wydaje ze progesteron spada dopiero przed okresem kiedy organizm juz wie ze do ciazy nie doszlo i endometrium bedzie sie zluszczac na miesiaczke? Ale w sumie to pewnosci nie mam[emoji19]
Ja tez mam takie dołki ostatnio[emoji19]

reklama
U mnie w jednej aptece mieli ale uwaga 86zl wiec odpuściłam a w drugiej Pani pytała co to jest i odpowiedziała, ze takich cudów to jeszcze nie było [emoji23] jeśli w tym msc przyjdzie @ to sobie zamówię przez internet, bo ze śluzem to u mnie akurat zawsze był problem wiec jak ma pomoc to czemu nie :)
W gemini go mozna taniej kupic. Ja za 75 ml placilam 59 zl[emoji5]
Screenshot_2018-12-01-05-01-00.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-01-05-01-00.jpeg
    Screenshot_2018-12-01-05-01-00.jpeg
    35 KB · Wyświetleń: 362
Witam się dziewczynki w weekendzie chodź ja już w pracy od półtorej godziny :p dziś 29 dc i tez mnie kusi jak was na test :p temp cały czas 37,2 ale wiem ze to akurat żaden wyznacznik bo może spać przed sama @ :/ :( mierze dopiero od połowy cyklu jak byłam u gin i kazał ale wrzucę wam wykres. :) życzę każdej udanego weekendu i więcej ciepełka bo zimno dziś mega [emoji28]
IMG_3702.JPG

Załączniki

• IMG_3702.JPG
    IMG_3702.JPG
    126,5 KB · Wyświetleń: 367
Ah te emotki te wielkie serca i buzki hehe,ja tez ciasto robilam dzis.synek ma jutro bal andrzejkowy i kazdy ma cos przyniesc no i znalazlam "ciasto batoniki" bez pieczenia bo ja zakalce tylko tworze.bardzo tanie i proste zobaczymy czy dobre.Mysle ze bedzie smakowac jak kinder country batonik.
Daj przepis!:D

Witam się dziewczynki w weekendzie chodź ja już w pracy od półtorej godziny [emoji14] dziś 29 dc i tez mnie kusi jak was na test [emoji14] temp cały czas 37,2 ale wiem ze to akurat żaden wyznacznik bo może spać przed sama @ :/ :( mierze dopiero od połowy cyklu jak byłam u gin i kazał ale wrzucę wam wykres. :) życzę każdej udanego weekendu i więcej ciepełka bo zimno dziś mega [emoji28]Zobacz załącznik 921125
Testuj! Bardzo fajna temperatura :) trzymam kciuki

Ja miałam testować na tym moim pobycie w górach, ale chyba nie będę. Mąż namawia co chwilę na grzańca, a w nocy jest gorąco i co chwilę wstaję napić się wody więc nie wiem czy taki test z rana ma sens... idę na śniadanie i ruszamy w góry [emoji4][emoji4]

Zrobiłam ten test [emoji12] negatywny. [emoji35]
Można iść spokojnie spać [emoji23] choć nie , bo teraz sobie wmawiam, że ten pre-test jakiś mało czuły... [emoji849] toz to cionza jak nic, a on mi biel pokazuje [emoji49] [emoji23]
Cionża[emoji23] no ale mimo wszystko przykro, że się nie udało. Teraz niech tylko @ przyjdzie i działacie dalej [emoji2]

Witam się dziewczynki w weekendzie chodź ja już w pracy od półtorej godziny [emoji14] dziś 29 dc i tez mnie kusi jak was na test [emoji14] temp cały czas 37,2 ale wiem ze to akurat żaden wyznacznik bo może spać przed sama @ :/ :( mierze dopiero od połowy cyklu jak byłam u gin i kazał ale wrzucę wam wykres. :) życzę każdej udanego weekendu i więcej ciepełka bo zimno dziś mega [emoji28]Zobacz załącznik 921125
Testuj!![emoji11]

reklama
Udalo mi sie ciastko![emoji173]
Jest wspaniałe[emoji7][emoji16][emoji13][emoji39]
InShot_20181201_085352919~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181201_085352919~2.jpeg
    InShot_20181201_085352919~2.jpeg
    41,3 KB · Wyświetleń: 343
Do góry