reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny jakiś taki optymizm wpłynął do mnie w tym cyklu [emoji14] znaczy się nie że się od razu uda nie pod tym względem ;) po prostu przetłumaczyłam sobie że ta moja upragniona druga ciąża to będzie moja ostatnia ciąża w życiu i jak szybko przyjdzie tak szybko minie a ja już nigdy więcej tego nie doswiadcze więc czekam sobie na nią grzecznie aż wybierze sama termin i mowie to całkowicie poważnie dzięki temu poczułam się lepiej nie czuje tego rozczarowania że się nie udaje tego odliczania do dni plodnych. Mam tylko nadzieję że tarczyca to będzie jedyna przeszkoda na razie żyje tym co teraz :)

Fajne podejście :) Aby Cię życie zaskoczyło z takim podejściem w niedługim czasie :D

reklama
Kamila bo wychodzę z założenia, że jak ciąża jest to test pokaze nawet wieczorem [emoji6] widocznie nie ma [emoji12]

My też mamy w sumie 3 ale nie biorę trzeciego narazie pod uwagę bo oni na nasze nie przyszli po chamsku i zastanawiamy się czy nie postąpić tak samo. A mamy weekend po weekendzie dwa, jeden przerwy i znowu, więc kasy też trochę pójdzie, chyba będzie trzeba wakacje odpuścić :(

U nas prawdopodobnie 2 w rodzinie będą z mojej strony w nowym roku , ale nie wiem czy zaproszenie dostaniemy :D hehe także się nie nastawiam :p ale i też nie wiem jak nasz sytuacja finansowa będzie stała, bo planujemy wziąć kredyt na mieszkanie i z tego co widać na rynku będzie trzeba wziąć takie do remontu , więc pewnie trochę funduszy pójdzie na to :/

Ja miałam testować na tym moim pobycie w górach, ale chyba nie będę. Mąż namawia co chwilę na grzańca, a w nocy jest gorąco i co chwilę wstaję napić się wody więc nie wiem czy taki test z rana ma sens... idę na śniadanie i ruszamy w góry [emoji4][emoji4]
Odpoczywaj!!! Co ma byc to bedzie; ciesz sie wypadem ile wlezie:-) wiem ile daja nawet krotkie wakacje :-D

U nas prawdopodobnie 2 w rodzinie będą z mojej strony w nowym roku , ale nie wiem czy zaproszenie dostaniemy :D hehe także się nie nastawiam [emoji14] ale i też nie wiem jak nasz sytuacja finansowa będzie stała, bo planujemy wziąć kredyt na mieszkanie i z tego co widać na rynku będzie trzeba wziąć takie do remontu , więc pewnie trochę funduszy pójdzie na to :/
My tez planujemy kredyt na przyszly rok na dom do remontu. Ale to jeszcze myślimy[emoji5]

reklama
My tez planujemy kredyt na przyszly rok na dom do remontu. Ale to jeszcze myślimy[emoji5]

No mnie już gniecie trochę mieszkanie z moją mamą i siostrą i mieliśmy super mieszkanko takie żeby się wprowadzić i mieszkać ale, trochę za dużo kosztuje i musimy kombinować , żeby mieć taką zdolność kredytową , więc je odpuściliśmy i szukamy coś tańszego do ewentualnego remontu ;)

Do góry