reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
5 dni do okresu,ale nic sie nie dzieje,cycki moge se ugniatac jak ciasto i nic mnie nie bola,brzuch tez nic,sluz przed okresowy.nie ludze sie,mam nadzieje ze przyjdzie szybciej niz 5 grudnia:)
Pamietaj ze brak objawow to tez objaw[emoji5]
Trzymam kciuki aby@ nie przyszla[emoji106][emoji123]

Zrobiłam ten test [emoji12] negatywny. [emoji35]
Można iść spokojnie spać [emoji23] choć nie , bo teraz sobie wmawiam, że ten pre-test jakiś mało czuły... [emoji849] toz to cionza jak nic, a on mi biel pokazuje [emoji49] [emoji23]

A jak tam dziewczyny Andrzejki bylyscie gdzieś tydzien temu albo teraz idziecie? My robimy domowke u siostry jutro kazda cos robi do jedzenia i będzie imprezka:tak::tak::tak: trzeba się trochę odstresowac:rolleyes: w tym cyklu w ogole nie myślę o ciąży owulacji itd choć jeszcze raczej jej nie było a przy moich cyklach to jutro ostatni dzień byl by chyba ze tym razem sie opozni i wtedy okres sie pierwszy raz spozni tak jak ostatnio sie przyspieszył. :laugh2: Choc może byc tak ze ten cykl będzie bez owu. Ale tak jak mówię nie mysle o tym teraz przed nami święta Sylwester...czas który lubię:wink:

A ja dzisiaj szukałam w aptekach żelu conective plus i nigdzie nie było.... W jednej na zamówienie a w innej pani patrzyła na mnie jakbym z choinki spadła....

Zrobiłam ten test [emoji12] negatywny. [emoji35]
Można iść spokojnie spać [emoji23] choć nie , bo teraz sobie wmawiam, że ten pre-test jakiś mało czuły... [emoji849] toz to cionza jak nic, a on mi biel pokazuje [emoji49] [emoji23]

Rano mogłaś zrobić! Mi w pierwszej ciąży pink w ogóle nie wyszedł a inny był już pozytywny, ale wtedy jeszcze nie miałam pojęcia, ze jest coś takiego jak czułość testów

A ja dzisiaj szukałam w aptekach żelu conective plus i nigdzie nie było.... W jednej na zamówienie a w innej pani patrzyła na mnie jakbym z choinki spadła....

U mnie w jednej aptece mieli ale uwaga 86zl wiec odpuściłam a w drugiej Pani pytała co to jest i odpowiedziała, ze takich cudów to jeszcze nie było [emoji23] jeśli w tym msc przyjdzie @ to sobie zamówię przez internet, bo ze śluzem to u mnie akurat zawsze był problem wiec jak ma pomoc to czemu nie :)

reklama
A u mnie jakiś dół, wydaje mi się, że nigdy nie zajde :-( :( W dodatku już 5 dni mam mega wrażliwe sutki, chyba prolaktyna mi skoczyła.
Nie wiecie czy po 21 dc jest jakiś sens badać progesteron ? Czy on między 21 dniem a okresem każdego dnia się obniża ? Czy spada gwałtownie dopiero chwilę przed miesiączką ?

Do góry