1
185097
Gość
Ponarzekalam troche i ide poprzytulac sie do męża[emoji173] mowil ze chyba potrzebuję lekarza na złamane serce[emoji12][emoji8]
Milego wieczoru[emoji5]
Milego wieczoru[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę nas nie opuszczać ponownie musisz z nami być!Moj maz jest w stanie calkowicie zrezygnowac z alkoholu. Nawet mi wczoraj powiedzial ze do czasu badan chyba w ogole nie bedzie nic pil. Ani piwa ani nawet na Święta czy Sylwestra. Ale w Naszum przypadku watpie ze to cos pomoze. My i tak wyladujemy w klinice. Tak bardzo sie tego boje...czuje sie jak gowniarz ktory nie dorósł do takich problemów. Nawet sie zastanawiam czy sie dalej tu udzielac skoro ja i tak nie mam szans na naturalną ciążę. Po co ja tutaj[emoji53]
I wiesz jaki jest los że jeżeli do tego czasu nie uda wam się z fasolką to jak wybierzecie klinikę i się zdecydujecie okaże się że jestes w ciążyLekarz mowil ze 4 miesiace od operacji to minimum aby zobaczyc efekty. Najczesciej mówi sie o 6 miesiacach. Ze w tym czasie powinny sie wyniki poprawic- o ile to byla wina zylakow.
Wiec mysle ze do wiosny zaczekamy i bedziemy wybierać klinikę.
Miłego!Ponarzekalam troche i ide poprzytulac sie do męża[emoji173] mowil ze chyba potrzebuję lekarza na złamane serce[emoji12][emoji8]
Milego wieczoru[emoji5]
Miłego wzajemnie [emoji8]Ponarzekalam troche i ide poprzytulac sie do męża[emoji173] mowil ze chyba potrzebuję lekarza na złamane serce[emoji12][emoji8]
Milego wieczoru[emoji5]
HejCześć dziewczyny.
Ostatnio mam tak zabiegane dni, że nie wiem jak się nazywam!
Dziś skończyłam robić kalendarz adwentowy dla młodych.
I jak wyszło? Co za niespodzianki tam schowałas?[emoji4]Cześć dziewczyny.
Ale fajnie [emoji16][emoji16][emoji16]Cześć dziewczyny.