reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No bylam sprawdzic czy byla owulacja i mi gin mowil ze byla i ze endometrium super. I zebym nie szukala problemu w sobie, bo problem jest w mężu[emoji19]
No to clo nie dla ciebie raczej,bo ja nie wiem jak jest z moim mezem i nie bede go badac,ale problem jest raczej z moja owulacja a po clo mialam piekne pecherzki(przynajmniej na jednym skanie) dlatego pewnie nie proponuja ci bo masz ladne owu,a to juz polowa sukcesu:)

No to clo nie dla ciebie raczej,bo ja nie wiem jak jest z moim mezem i nie bede go badac,ale problem jest raczej z moja owulacja a po clo mialam piekne pecherzki(przynajmniej na jednym skanie) dlatego pewnie nie proponuja ci bo masz ladne owu,a to juz polowa sukcesu:)
A czemu nie wyślesz meza na badania? Tylko zakladasz ze to z Toba jest cos nie tak?

W ogóle to tak się cieszyłam, że kilka ostatnich cykli było idealnych. Zero PMS, bez bólu piersi, bez plamień przed okresem, bajka. W tym cyklu od wczoraj (16dc) sutki mnie już bolą przy każdym dotyku. Więc parę dni przed okresem będę cała opuchnięta obolała i pewnie z migreną :(

Też tak myślę.... Ja niby staram się nie myśleć ale zawsze gdzieś tam w głowie to siedzi.... A jeszcze teraz @ popada mi w same święta ..... Zastanawiam się nad kupnem żelu conceive plus na ten cykl
O dobrze ze mi przypomnialas tez mialam kupic,ale mam takie dziwne watpliwosc,bo tak sobie mysle ze jak ten sam plemnik nie da rady dojsc samemu do jajeczka czyli nie jest wystarczajaco zdrowy czy silny,to taki zel moze pomoc takiemu gorszemu dojsc i moze to wtedy byc chore dziecko czy cos?glupie wiem ale takie mam obawy,co myslicie?

O dobrze ze mi przypomnialas tez mialam kupic,ale mam takie dziwne watpliwosc,bo tak sobie mysle ze jak ten sam plemnik nie da rady dojsc samemu do jajeczka czyli nie jest wystarczajaco zdrowy czy silny,to taki zel moze pomoc takiemu gorszemu dojsc i moze to wtedy byc chore dziecko czy cos?glupie wiem ale takie mam obawy,co myslicie?
Tak na logike pomysl[emoji4] jezeli silny plemnik nie daje rady, to taki gorszy padnie już w polowie drogi lub nawet na jej początku i nawet najlepszy zel mu nie pomoże. Myślę ze tylko silniejsze plemniki dadza rade i wlasnie zel ma im trochę pomoc.

A czemu nie wyślesz meza na badania? Tylko zakladasz ze to z Toba jest cos nie tak?
Bo mam pcos,a maz zdrowy z duzym popedem, synka splodzil w jeden miesiac,musialabym zrobic takie badania w Pl a to nie tak prosto,nie wiem nawet czy in by poszedl na takie badanie,bede myslec w nowym roku o tym

reklama
Do góry