reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale na luzie najlepiej z założeniem ten cykl odpuszczam ;););)
Oj tu moze byc problem[emoji13] bo się nastawilam na prezent swiateczny w postaci dwoch kresek[emoji23]
Ale mysle czy nadal robic testy? Moze po prostu ich nie robic? Tylko seksic sie co te dwa dni? Testy beda mnie chyba bardziej nakręcać

reklama
Hej :) trochę mnie tu nie było bo cały week łącznie z poniedziałkiem świętowaliśmy z mężem moje i jego urodziny.
Dziś mam 27 dc a owu była prawdopodobnie w 20 dc bo testy owu pozytywne i bardzo silny ból jajnika wieczorem.
Zastanawiam się kiedy mogę zrobić najwcześniej betę?
Chodzę na zabiegi endermologia z fala radiową i trochę się boje czy w razie czego taki zabieg nie zaszkodzi maleństwu jeśli by było? Tam przeciwwskazaniem jest ciąża i @
Pokaże mi coś beta jutro czy raczej będzie mało wiarygodna ?

Oj tu moze byc problem[emoji13] bo się nastawilam na prezent swiateczny w postaci dwoch kresek[emoji23]
Ale mysle czy nadal robic testy? Moze po prostu ich nie robic? Tylko seksic sie co te dwa dni? Testy beda mnie chyba bardziej nakręcać
To już jak uważasz jeśli mają źle działać na psychikę to odpuść ale już wiesz ze owu idzie szybciej ;)

Hej :) trochę mnie tu nie było bo cały week łącznie z poniedziałkiem świętowaliśmy z mężem moje i jego urodziny.
Dziś mam 27 dc a owu była prawdopodobnie w 20 dc bo testy owu pozytywne i bardzo silny ból jajnika wieczorem.
Chodzę na zabiegi endermologia z fala radiową i trochę się boje czy w razie czego taki zabieg nie zaszkodzi maleństwu jeśli by było? Tam przeciwwskazaniem jest ciąża i @
Ile do @?

Moim zdaniem za wczesnie na betę. Poczekaj do 10dpo

Moim zdaniem za wczesnie na betę. Poczekaj do 10dpo

Najpierw przekladaam bo @ a teraz bo jednak wole być pewna ze nie ma nikogo w brzuszku... no trudno. Poczekam i zrobię w czwartek albo piątek.

A ja na Twoim miejscu bym robiła testy, bo tak będziesz miała pewność :) skoro teraz jiz masz dwie kreski to myśle, ze owu będzie wcześniej. U mnie do 15 dc nie było tak mocnej kreski jak Twoja dziś.

No bez jaj! Czuję jajniki![emoji23] Teraz juz jestem pewna na 100%! ale czemu tak szybko?[emoji23]
No nic, czas zaczac boboseksy[emoji173]

Najpierw przekladaam bo @ a teraz bo jednak wole być pewna ze nie ma nikogo w brzuszku... no trudno. Poczekam i zrobię w czwartek albo piątek.

A ja na Twoim miejscu bym robiła testy, bo tak będziesz miała pewność :) skoro teraz jiz masz dwie kreski to myśle, ze owu będzie wcześniej. U mnie do 15 dc nie było tak mocnej kreski jak Twoja dziś.
Ja bym poczekala do tego 10dpo, bo robiac bete wczesniej ona moze jeszcze nie wyjsc bo zarodek mogl sie przeciez pozniej zagniezdzic? No ale zrobisz jak uwazasz[emoji10]

reklama
Do góry