reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny :) ja dziś nie wytrzymałam i weszłam w aplikację sprawdzić, który dc i tak się złożyło, że dziś termin @. Oczywiście durna ja stwierdziłam, że zrobię test skoro jej nie ma i oczywiście biel. A już myślałam, że będę mieć w czwartek najlepszy prezent urodzinowy :( mój miesiąc, w którym daliśmy na luz nie pomógł niestety :(
To tak jak u mnie, na luzie bez testowania, czekałam na @ I się dzis doczekałam [emoji16] ale u nas byly bakterie w nasieniu, wiec zapisalam się dzis do gina na 5 grudnia I wezme leki dla siebie bo pewnie zapalenie mam znowu I dla tż na te bakterie...

Jak juz wiadomo ze jest jakis problem zdrowotny odnośnie starań, to wierzcie lub nie ale juz nie ma czegos takiego jak odpuszczenie tematu i luz. Wtedy myśli się już tylko i wyłącznie o jednym.
Różni sa ludzie... różne są problemy ... pamiętam kiedyś czytałam bloga jednej kobietki, kupę czasu się starali. Parę razy inseminacja, in vitro chyba 5 razy podchodzili.. [emoji849] nie potrafili odpuścić, co jest zrozumiałe. Wkoncu adoptowali syna i po pół roku od adopcji napisała, że spodziewa się dziecka... a tez nie mieli zadnych szans , lekarze rozkladali rece. Ryczalam jak to czytałam [emoji25] chyba tydzień czasu zajęło mi czytanie tego bloga [emoji7]

Jak juz wiadomo ze jest jakis problem zdrowotny odnośnie starań, to wierzcie lub nie ale juz nie ma czegos takiego jak odpuszczenie tematu i luz. Wtedy myśli się już tylko i wyłącznie o jednym.
Też tak myślę.... Ja niby staram się nie myśleć ale zawsze gdzieś tam w głowie to siedzi.... A jeszcze teraz @ popada mi w same święta ..... Zastanawiam się nad kupnem żelu conceive plus na ten cykl

Różni sa ludzie... różne są problemy ... pamiętam kiedyś czytałam bloga jednej kobietki, kupę czasu się starali. Parę razy inseminacja, in vitro chyba 5 razy podchodzili.. [emoji849] nie potrafili odpuścić, co jest zrozumiałe. Wkoncu adoptowali syna i po pół roku od adopcji napisała, że spodziewa się dziecka... a tez nie mieli zadnych szans , lekarze rozkladali rece. Ryczalam jak to czytałam [emoji25] chyba tydzień czasu zajęło mi czytanie tego bloga [emoji7]
Bywają takie cuda[emoji173]
Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka. Zalozylam sobie za cel ze w ciagu 2 najbliższych lat będę chodzic z wozkiem[emoji173] i bede do tego dążyć roznyni drogami[emoji173]

Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu
Ogarną prostatę a potem na spokojnie zrobią zabieg. Nie martw się

@buterrfly Jeżeli tata dostał tak odległy termin, to może być to dobra informacja. Gdyby podejrzewali, że guzy są nowotworowe to założyliby zieloną kartę i tata musiałby mieć cała diagnostykę w przeciągu 9 tygodni zrobioną.

Ja ogólnie jestem przeciwniczka brania jakichkolwiek suplementów wspomagaczy czy leków na wyrost pewnie wiele z was teraz powie wariatka ale wiem troszkę jak to działa wszystkie normy są przez koncerny farmaceutyczne zaniżane żeby lekarz przepisywal receptę i tak się kręci Karuzela podam taki przykład kiedyś norma na cholesterol była np 200 ale 80%ludzi miało to 200 więc tylko 20%powinno brać leki więc sobie przedstawiciele jednych i drugich ustalili obniżamy normy do 160 wiiec już 40 %ludzi musi lykać leki i tak to się kręci ale to oczywiście moje teoria i każdy robi według własnego uznania ja zawsze cytuję tekst z filmu.... A z czego są te tabletki.... A uj wie z cukru pudru ;)
@Genadia trzymam kciuki będzie wszystko dobrze stres nam nie potrzebny
Cholesterol ma normę do 190, obniżyli o 10 tylko :) A ja uważam, że opakowania większości tabletek nie mają za wiele wspólnego z ich składem. Często sanepid robi takie badania i okazuje się, że deklarowanej substancji czynnej jest dużo mniej lub nie ma wcale. Dlatego dobrze wiedzieć, które firmy produkują suplementy zgodnie z deklaracją.

reklama
Ciekawa jestem tego clo bo my w styczniu mamy sprawidzic nasienie męża czy jest poprawa i mamy właśnie działać na stymulacji clo i zastrzyki wiec zobaczymy....
Podobno to jest bardzo dobra kombinacja ,ja niestety nie mam opcji zastrzyku bo w uk jestem i sie lecze "na wlasna reke"

Do góry