reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Z dwa lata,ale lekarka mowila ze pewnie raz mam raz nie mam owu
Ja po takim czasie juz bym przebadala męza. Bo to dlugi okres staran. Nawet biorac pod uwage to ze raz mozesz ta owulacje mieć, a raz nie. No niestety, ale plemniki moga sie tez pogarszac.
My zrobilismy badania meza po 1.5 roku czasu i zaluje ze tego wczesniej nie zrobilismy.

reklama
Z dwa lata,ale lekarka mowila ze pewnie raz mam raz nie mam owu
Ja na twoim miejscu tez juz bym wysłała tz na badania.
Nam sie udalo po roku, niespodziewanie ale wlasnie wtedy gdyby sie nie udalo to tz poszedl by na badanie. Nawet moja gin w pierwszej kolejnosci badanie faceta zlecila, sama mowila ze to jest jedno badanie a tak wiele mozna sie dowiedziec i nie ma co odkladac tego na potem.

Ja po takim czasie juz bym przebadala męza. Bo to dlugi okres staran. Nawet biorac pod uwage to ze raz mozesz ta owulacje mieć, a raz nie. No niestety, ale plemniki moga sie tez pogarszac.
My zrobilismy badania meza po 1.5 roku czasu i zaluje ze tego wczesniej nie zrobilismy.
Pomysle moze w nowym roku,my a raczej ja bardzo chce drugie dziecko ale tez jak zostanie tak jak jest to tez będzie to zaakceptuje.Widze po sobie ze nie jestem az tak zdeterminowana,mam duzo obaw jesli bym byla w drugiej ciazy,o moje zdrowie o zdrowie dziecka o choroby,to mnie troche blokuje

O dobrze ze mi przypomnialas tez mialam kupic,ale mam takie dziwne watpliwosc,bo tak sobie mysle ze jak ten sam plemnik nie da rady dojsc samemu do jajeczka czyli nie jest wystarczajaco zdrowy czy silny,to taki zel moze pomoc takiemu gorszemu dojsc i moze to wtedy byc chore dziecko czy cos?glupie wiem ale takie mam obawy,co myslicie?
Też tak myślałam ale w sumie ten żel ma zadanie takie jak nasz śluz płodny a ja nie mam go za wiele nawet wiesiolek nie pomaga, czyli pomoże im w ruchu i je odzywi

Tak mnie dziś dziwnie kuje w okolicy jajnikow. I sobie ot tak zrobiłam test owulacyjny. No i proszę...dziś 5dc, i kreska testowa jest taka jak zazwyczaj w 10dc! Zazwyczaj po takiej kresce w ciagu 3 dni miałam pozytywny test[emoji15]
Ja wiem ze to negatyw, ale ja takie negatywy mam w okolicy 10dc, a nawet i jaśniejsze. A tu 5dc i już ta kreska jest dość widoczna. Realnie jest ciemniejsza.
Jutro zrobie i zobaczę czy ciemnieje. A może po prostu przez pare dni bede miała takie jasne kreski[emoji53]
20181126_204819~2.jpeg

Załączniki

• 20181126_204819~2.jpeg
    20181126_204819~2.jpeg
    16 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Do góry