reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu
Ojej wspolczuje kochana

reklama
Dziewczyny piszcie jak po weekendzie ? Jak się czujecie ? Jak w pracy ? [emoji5]

Jak się mają nasze zafasolkowane ? [emoji5]

Czy jakaś staraczka czeka na @ ? [emoji848]

Ja @ za tydzień muszę uzbroić się w cierpliwość ale jak się nie uda teraz to kolejny miesiąc odpuszczam bo chce się napić na sylwka :p

Ja ogólnie jestem przeciwniczka brania jakichkolwiek suplementów wspomagaczy czy leków na wyrost pewnie wiele z was teraz powie wariatka ale wiem troszkę jak to działa wszystkie normy są przez koncerny farmaceutyczne zaniżane żeby lekarz przepisywal receptę i tak się kręci Karuzela podam taki przykład kiedyś norma na cholesterol była np 200 ale 80%ludzi miało to 200 więc tylko 20%powinno brać leki więc sobie przedstawiciele jednych i drugich ustalili obniżamy normy do 160 wiiec już 40 %ludzi musi lykać leki i tak to się kręci ale to oczywiście moje teoria i każdy robi według własnego uznania ja zawsze cytuję tekst z filmu.... A z czego są te tabletki.... A uj wie z cukru pudru ;)
@Genadia trzymam kciuki będzie wszystko dobrze stres nam nie potrzebny

Ostatnia edycja:
Te 14 ng/ml to ja przeliczyłam z jednostki nmol/l bo wiem, ze w PL używa się ng/ml.
Ja mam konkretnie wynik 45,24 nmol/l norma niby od 35nmo/l więc się mieszczę. No ale często czytam w necie, że w ciąży nie powinno być mniej niż 20ng/ml. No nic zobaczymy co powie endo.

Te 14 ng/ml to ja przeliczyłam z jednostki nmol/l bo wiem, ze w PL używa się ng/ml.
Ja mam konkretnie wynik 45,24 nmol/l norma niby od 35nmo/l więc się mieszczę. No ale często czytam w necie, że w ciąży nie powinno być mniej niż 20ng/ml. No nic zobaczymy co powie endo.
Nie czytaj internetów a szczególnie doktora Google będzie dobrze :)

Ja jestem w 21 dniu cyklu,pozytywny owu mialam w zeszla niedziele,myslicie ze jakbym zrobila test to juz by cos wyszlo?wiem ze nie mozna wiem ze to glupie,jak bedzie bialy to stwierdze ze za wczesnie:)nie mam zadnych objawow poza pobolewaniem czasem brzucha,dzis mnie klol jajnik chwil i plecy mnie mega bola,cycki nic niestety

Ja dziś 24dc. Ja osobiście nie robiłabym testu zbyt dużo razy już się zawiodłam obiecałam sobie ze dopiero jak kilka dni nie będzie @ to w tedy zrobię test. Szkoda rozczarowania... a mnie cycki bola od samej owu i trochę jajnik lewy rwie ale nie doszukuje się już żadnych objawow. Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!!!

Powiem wam dziewczyny jaki mam głupi pomysł..... :p w weekend jadę z mężem na urodzinowy weekend w góry i w sobotę wypadnie 10dpo i myślałam czy nie wziąć testu i zatestować podczas naszego pobytu :D byłyby to najlepsze urodziny w życiu!

ale wiem, że to głupi pomysł :D :D :D :D :p

reklama
Do góry