reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Powiem wam dziewczyny jaki mam głupi pomysł..... :p w weekend jadę z mężem na urodzinowy weekend w góry i w sobotę wypadnie 10dpo i myślałam czy nie wziąć testu i zatestować podczas naszego pobytu :D byłyby to najlepsze urodziny w życiu!

ale wiem, że to głupi pomysł :D :D :D :D :p
Gupi nie gupi;);)ile będzie do @?

reklama
Dzien dobry[emoji4]
Melduję że koniec okresu!!![emoji123] i że się pogodzilismy z moim mężem[emoji8] Wyjaśniliśmy sobie wszystko, gadaliśmy do 1 w nocy. Mąż przyznał mi że sobie nie radzi z tym problemem. Ze nie może przestać o tym myśleć, że nie czuje sie prawdziwym facetem, bo nie może zrobić mi dziecka[emoji45] że jest mu ciężko, i że lepiej się z tym czuje jak o tym nie rozmawia. Bo go boli to wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu, odkąd jestem z moim mężem widziałam zeby aż tak płakał jak mi to wszystko mówił. Zawsze był taki twardy, silny. A wczoraj taki bezbronny. Az mi bylo wstyd ze Go tak gnębiłam tym wszystkim. Ale mógł mi powiedzieć od razu, a nie wszystko dusić w sobie. No ale najważniejsze że temat sobie przegadalismy[emoji8] i jest juz dobrze[emoji8]
dobrze ze wszystko Ci wyjasnil kochana:):* teraz bedze juz dorze bo wiecie co które o danej rzeczy mysli:*

Powiem wam dziewczyny jaki mam głupi pomysł..... [emoji14] w weekend jadę z mężem na urodzinowy weekend w góry i w sobotę wypadnie 10dpo i myślałam czy nie wziąć testu i zatestować podczas naszego pobytu :D byłyby to najlepsze urodziny w życiu!

Ja chyba bym tak zrobila[emoji85][emoji86][emoji87]

Powiem wam dziewczyny jaki mam głupi pomysł..... :p w weekend jadę z mężem na urodzinowy weekend w góry i w sobotę wypadnie 10dpo i myślałam czy nie wziąć testu i zatestować podczas naszego pobytu :D byłyby to najlepsze urodziny w życiu!

dlaczego głupi :p ja robilam 10dpo:p

Ja dziś 24dc. Ja osobiście nie robiłabym testu zbyt dużo razy już się zawiodłam obiecałam sobie ze dopiero jak kilka dni nie będzie @ to w tedy zrobię test. Szkoda rozczarowania... a mnie cycki bola od samej owu i trochę jajnik lewy rwie ale nie doszukuje się już żadnych objawow. Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!!!
Moj cykl to taki normalny jakis,myslalam ze po clostilbegyt sie uda,tym bardziej ze mialam pecherzyki i owu ladnie pokazalo,a tu jakos nic sie nie dzieje:(mam jeszcze dwa cykle na clostilbegyt i juz nie bede nic wiecej ingerowac poza normalnym sexem.Mam synka i bedzie musial wystarczyc.Moze kupie sobie super drogie wakacje i jak na zlosc zajde;)heh i do pieska tez sie przymierzam jak nic nie wyjdzie

reklama

Testuj testuj a moze sie uda,a jak nie to zawsze masz gory na oslode i super weekend:)

Do góry