reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Umówiłam sie wlasnie na echo do kardiologa w końcu, jeszcze musze sie umówić do gina na nfz zeby mi cytologie zrobil bo mi kilka dni temu minął rok od ostatniej. I do dermatologa musze się znowu umówić na kontrole pieprzykow, aaa i na kontrole do dentysty...o mamuniu[emoji19]
Trening też zrobiony, teraz kawka[emoji39][emoji477]

reklama
Moj mąż przed pracą miał wstąpić do Rosmanna i mi kupić perfumy, 3 sztuki roznych. Dalam mu zdjecia, ściągnęłam mu aplikację na telefon. I kupil mi calkiem inne perfumy niz chcialam[emoji23][emoji13]
Tak to jest wysłać po coś faceta.

Najlepiej co drugi dzień sexy bo są silniejsze plemniki tak mówił moj gin
A moja przyjaciółka dzisiaj z nią rozmawiałam zaszła w dni nieplodne i kochała się codziennie nawet dwa razy i w ciąży [emoji846] urodziła teraz w listopadzie :) więc jak mówiła nie ma reguły:) 28.02 miała okres a 15 .02 była w ciąży:)

Jedna zajdzie zaraz po okresie, druga w owulacje, trzecia po owulacji, a czwarta tuz przed okresm[emoji4]
Tyle juz widzialam przypadków ciąż z różnych dni w cyklu ze jestem juz w stanie we wszystko uwierzyc[emoji4]

reklama
Moj mąż przed pracą miał wstąpić do Rosmanna i mi kupić perfumy, 3 sztuki roznych. Dalam mu zdjecia, ściągnęłam mu aplikację na telefon. I kupil mi calkiem inne perfumy niz chcialam[emoji23][emoji13]
Tak to jest wysłać po coś faceta.
Hah to tak jak moj,kiedys mu mowie ze chce takie perfumy na swieta a on kupil mi inne pod choinke,jak sie pytam czemu to on mowi a bo pani w drogerii powiedziala ze te ci sie bardziej spodobaja....no coz droga pani z drogerii,nie spodobaly mi sie!;)

Do góry