reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Umówiłam sie wlasnie na echo do kardiologa w końcu, jeszcze musze sie umówić do gina na nfz zeby mi cytologie zrobil bo mi kilka dni temu minął rok od ostatniej. I do dermatologa musze się znowu umówić na kontrole pieprzykow, aaa i na kontrole do dentysty...o mamuniu[emoji19]
Trening też zrobiony, teraz kawka[emoji39][emoji477]

reklama
Moj mąż przed pracą miał wstąpić do Rosmanna i mi kupić perfumy, 3 sztuki roznych. Dalam mu zdjecia, ściągnęłam mu aplikację na telefon. I kupil mi calkiem inne perfumy niz chcialam[emoji23][emoji13]
Tak to jest wysłać po coś faceta.

Najlepiej co drugi dzień sexy bo są silniejsze plemniki tak mówił moj gin
A moja przyjaciółka dzisiaj z nią rozmawiałam zaszła w dni nieplodne i kochała się codziennie nawet dwa razy i w ciąży [emoji846] urodziła teraz w listopadzie :) więc jak mówiła nie ma reguły:) 28.02 miała okres a 15 .02 była w ciąży:)

Jedna zajdzie zaraz po okresie, druga w owulacje, trzecia po owulacji, a czwarta tuz przed okresm[emoji4]
Tyle juz widzialam przypadków ciąż z różnych dni w cyklu ze jestem juz w stanie we wszystko uwierzyc[emoji4]

reklama
Moj mąż przed pracą miał wstąpić do Rosmanna i mi kupić perfumy, 3 sztuki roznych. Dalam mu zdjecia, ściągnęłam mu aplikację na telefon. I kupil mi calkiem inne perfumy niz chcialam[emoji23][emoji13]
Tak to jest wysłać po coś faceta.
Hah to tak jak moj,kiedys mu mowie ze chce takie perfumy na swieta a on kupil mi inne pod choinke,jak sie pytam czemu to on mowi a bo pani w drogerii powiedziala ze te ci sie bardziej spodobaja....no coz droga pani z drogerii,nie spodobaly mi sie!;)

Do góry