reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja trzymam kciuki za 2 kreski[emoji173]
Ja bym jeszcze tego cyklu nie przekreslala [emoji57] wykres wyglada ładnie no i ten test [emoji848]zastanowilo by mnie to i na twoim miejscu bym jutro test powtórzyła najlepiej takim o czulosc 10[emoji57] trzymam moooocno kciuki [emoji110][emoji110]
Ja również trzymam kciuki [emoji5] wykres naprawdę ładny :)
Nie mam testu żeby powtórzyć, poczekam kilka dni i zobaczymy

reklama
@@Genadia gratuluje bardzo!!!
Pozdrowionka z Hiszpanii laseczki.
Właśnie sobie popijam piwko i chill .
Nawet jakby sie jakims cudem udalo to jeszcze zagniezdzic sie nie zagniezdzilo wiec stwiedzilam ze piwko moge ;-)
Wylaczylam troche myslenie ale weszlam zobaczyc co tam u Was :-). Mini uzaleznienie :-D

Nawet jakby sie jakims cudem udalo to jeszcze zagniezdzic sie nie zagniezdzilo wiec stwiedzilam ze piwko moge ;-)
Wylaczylam troche myslenie ale weszlam zobaczyc co tam u Was :-). Mini uzaleznienie :-D
Wypoczywaj w raju[emoji173]

Zazdraszczamy ;)odpoczywaj i wracaj z fasolą8-)

Dziękuję :) A Ty wypoczywaj, relaksuj się i niech natura działa :D

Zazdroszcze bardzo,jaka temperatura tak jest w listopadzie?

Super !! Miłego odpoczynku [emoji4][emoji7]

Właśnie dostałam smsa od męża. Napisał mi że mnie przeprasza ale On sam sobie nie radzi z tym problemem bo wie że to po jego stronie leży wina. I że postara się ze mną wiecej rozmawiać. I że ze mi wszystko wynagrodzi jak wróci z pracy.

Ale mi nadal jest jakoś przykro[emoji19]

reklama
Nie dogadam się z moim mężem[emoji48]
Powiedział mi że nie będzie ze mną rozmawiał o Naszych problemach az do powtorki badań, czyli do koncowki stycznia. Do tego czasu to jest dla Niego temat tabu. Bo go boli to ze to z Jego winy się nie udaje.
Postanowiłam że całkowicie odpuszczam ten cykl. Nie będzie żadnego seksu, żadnych czułości. Nic nie będzie. Nawet nie zamierzam z Nim rozmawiać. Będę robić swoje i tyle. A Go będę ignorować. Może zmądrzeje.
Nie wiem co mu się porobiło. Ale mnie to boli ze nie moge mu sie wygadać, a komu jak nie jemu?[emoji19]
Ehhhh. Uprzedzam, teraz będę jedną wielką marudą[emoji36]
Kurcze bo.widzisz faceci są w sobie zamknięci.....i on jak i inni nie potrafią tak rozmawiać jak my kobiety. A tym.bardziej go to boli bo problem przy po jego stronie

Do góry