reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja w planie mam lenistwo i zrobienie pizzy :D

@buterrfly zdrowia dla taty i spokoju :)

@Azulka_26 w sumie nie wiem czy w pierdlu taki spokój z samymi babami :p może jeszcze daruj mu życie?

Może wizyta u psychologa ? I nie żartuję... :* Problem jest , trzeba o nim rozmawiać ale nie kłócić się. Żeby się nie okazało, że jak już się uda ujrzeć II kreski to wy będziecie dla siebie obcymi ludźmi.. A nie o to przecież chodzi.
Niestety znam parę z dzieckiem po in vitro, która rozstała się rok po porodzie :/ tak się przez stres związany z kilkuletnimi staraniami od siebie oddalili, że już nie było co zbierać niestety :(

My już pogodzeni8-)
tak wogole to od dwóch dni poranne mdłości występują u mnie wieczorem i ten okromny ból głowy :errr:
Te mdłości to może od bólu głowy? Bo ciążowe to tak od 6tc. Tak czy inaczej współczuję.

reklama
Pobiegałam troszkę, a teraz słuchawki, muza i totalny chillout [emoji7]

Żanetka zdrówka dla taty [emoji813]
Dziękuje [emoji8] Opoczywaj sobie, fajnie fajnie [emoji7]
Zamordować męża??[emoji48]
A tak na powaznie to dzis robie sobie spa dla duszy i ciała[emoji123]
Hehe ja tak mam z Narzeczonym [emoji1787][emoji1787]
Chyba dzisiaj też wieczorem zrobię coś dla siebie [emoji6] przydałoby się zadbać o paznokcie

Ja w planie mam lenistwo i zrobienie pizzy :D

@buterrfly zdrowia dla taty i spokoju :)

@Azulka_26 w sumie nie wiem czy w pierdlu taki spokój z samymi babami :p może jeszcze daruj mu życie?

Niestety znam parę z dzieckiem po in vitro, która rozstała się rok po porodzie :/ tak się przez stres związany z kilkuletnimi staraniami od siebie oddalili, że już nie było co zbierać niestety :(

Te mdłości to może od bólu głowy? Bo ciążowe to tak od 6tc. Tak czy inaczej współczuję.
Bardzo możliwe bo zawsze przy migrenie zwracałam teraz został mi tylko amol który troszkę ulgi przynosi no ale czego to nie jesteśmy w stanie znieść dla tej fasolki ;)

Ja nie mam planów na niedzielę.... Mąż śpi po nocy, wczoraj jak spał wieczorem to przytulił się do mnie tylko nie wiem czy tak przez sen czy odeszły mu fochy.
Mnie już brzuch nie boli na @ tylko mam uczucie że już leci a jak pójdę do toalety to tylko taki biały gesty śluz.... Ale @ raczej przyjdzie bo piersi już nie bolą i takie miękkie się zrobiły. A w ogóle od trzech dni mam ochotę tylko płakać.... :(

Nie dogadam się z moim mężem[emoji48]
Powiedział mi że nie będzie ze mną rozmawiał o Naszych problemach az do powtorki badań, czyli do koncowki stycznia. Do tego czasu to jest dla Niego temat tabu. Bo go boli to ze to z Jego winy się nie udaje.
Postanowiłam że całkowicie odpuszczam ten cykl. Nie będzie żadnego seksu, żadnych czułości. Nic nie będzie. Nawet nie zamierzam z Nim rozmawiać. Będę robić swoje i tyle. A Go będę ignorować. Może zmądrzeje.
Nie wiem co mu się porobiło. Ale mnie to boli ze nie moge mu sie wygadać, a komu jak nie jemu?[emoji19]
Ehhhh. Uprzedzam, teraz będę jedną wielką marudą[emoji36]

Ja nie mam planów na niedzielę.... Mąż śpi po nocy, wczoraj jak spał wieczorem to przytulił się do mnie tylko nie wiem czy tak przez sen czy odeszły mu fochy.
Mnie już brzuch nie boli na @ tylko mam uczucie że już leci a jak pójdę do toalety to tylko taki biały gesty śluz.... Ale @ raczej przyjdzie bo piersi już nie bolą i takie miękkie się zrobiły. A w ogóle od trzech dni mam ochotę tylko płakać.... :(
A ty mierzysz temperatury ? Ile juz dpo ?
Nie chce nakrecac ale ja tak mialam przed testem - duzo bialego sluzu, zero jakichkolwiek objawów na @ czy ||, nic mnie nie bolalo, cycki nie ciazowe zupełnie [emoji57]
Powiedział mi że nie będzie ze mną rozmawiał o Naszych problemach az do powtorki badań, czyli do koncowki stycznia. Do tego czasu to jest dla Niego temat tabu. Bo go boli to ze to z Jego winy się nie udaje.
Postanowiłam że całkowicie odpuszczam ten cykl. Nie będzie żadnego seksu, żadnych czułości. Nic nie będzie. Nawet nie zamierzam z Nim rozmawiać. Będę robić swoje i tyle. A Go będę ignorować. Może zmądrzeje.
Nie wiem co mu się porobiło. Ale mnie to boli ze nie moge mu sie wygadać, a komu jak nie jemu?[emoji19]
Ehh kochana współczuję że sie tak nie dogadujecie [emoji53] przykro to czytac[emoji52] mam nadzieje ze mąż zmadrzeje jednak szybko [emoji57]

reklama
Jak ci to sprawi lepiej marudz tu nam ile wlezie ja uważam że on sobie nie radzi z tym i milczenie to jest jego sposób na ten problem nie wiem co ci radzić poprostu dużo siły i wiary :)

Do góry