reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie było raz ponad 7 a za 2 dni już 3. U mnie też skacze. 2,8 to całkiem dobry wynik, nie wszyscy lekarze przy takim nawet polecają leki na zbicie.
Zobaczę co powie lekarz ale jednak bym wolała to zbić chyba. Pytałaś o leczenie zębów, pytałam moją dentystkę o plombowanie w znieczuleniu i mowiła, że można to robić bo oni używają znieczulenia które w ciąży nie jest szkodliwe więc i przy staraniach nie ma problemu. Gorsza sprawa jeśli trzeba zrobić rtg no a przy kanałowym jest to niezbędne chyba. Ja mam do usunięcia ósemkę no ale to się teraz odsunie w czasie.
My już pogodzeni8-)
tak wogole to od dwóch dni poranne mdłości występują u mnie wieczorem i ten okromny ból głowy :errr:
Już mdłości? O kurde :) Któru Ty masz tydzień? :)
Gratulacje [emoji7]!!
Dziękuję! Mocne kciuki za tatę!

Zobaczę co powie lekarz ale jednak bym wolała to zbić chyba. Pytałaś o leczenie zębów, pytałam moją dentystkę o plombowanie w znieczuleniu i mowiła, że można to robić bo oni używają znieczulenia które w ciąży nie jest szkodliwe więc i przy staraniach nie ma problemu. Gorsza sprawa jeśli trzeba zrobić rtg no a przy kanałowym jest to niezbędne chyba. Ja mam do usunięcia ósemkę no ale to się teraz odsunie w czasie.Już mdłości? O kurde :) Któru Ty masz tydzień? :)Dziękuję! Mocne kciuki za tatę!
Wychodzi 4t2d poprzednio też od samego początku do 6mca ale wtedy to były wymioty :errr:teraz czuje tylko że mi niedobrze

reklama
Do góry