reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała leczone zęby kanałowo ? Mnie to prawdopodobnie czeka, a naczytałam się, że lepiej wyrwać ząb i wstawić implant, bo podobno martwy ząb staje się siedliskiem bakterii. W ogóle leczycie sobie zęby w trakcie starań czy wszystko ogarnęłyście przed ? U mnie długo z zębami było ok, ale teraz jak na złość przez aparat ortodontyczny mam sporo do roboty :( :( :(

Ja wlasnie ide 03.12 do dentysty. Bardzo zaniedbałam zeby i chce je doprowadzić do zdrowia, by potem sie nie męczyć w ciąży.

A co tacie? Mam nadzieje ze nic powaznego?
Duzo zdrowia dla Niego:*
Niedługo Święta to sobie odpoczniesz:*
To już 4 zabieg. Tym razem mają mu wszczepić najnowszej generacji rozrusznik serca, specjalnie jakiś profesor przyjechał. Trochę się martwie, bo wiadomo zawsze jakieś ryzyko jest. Ale mam nadzieję , że i tym razem wszystko się uda.
Znając życie w Wigilię będę pracować [emoji12]
Teraz moja szefowa nie jest zbyt miła dla mnie, bo wie, że chce zmienić pracę. Mam nadzieję , że nie będzie mi utrudniać.
W dodatku na Święta mamy mieć gości więc z tym odpoczynkiem różnie może być.
I dziękuje za wsparcie [emoji8]

Strszanie boje się dentysty ostatnio kolega mojego M polecił fajnego i ledwo weszłam do gabinetu mówię do niego ze poproszę podwójne znieczulenie a ten się śmieje i mówi niech pani najpierw powie co jest do zrobienia :)

To już 4 zabieg. Tym razem mają mu wszczepić najnowszej generacji rozrusznik serca, specjalnie jakiś profesor przyjechał. Trochę się martwie, bo wiadomo zawsze jakieś ryzyko jest. Ale mam nadzieję , że i tym razem wszystko się uda.
Znając życie w Wigilię będę pracować [emoji12]
Teraz moja szefowa nie jest zbyt miła dla mnie, bo wie, że chce zmienić pracę. Mam nadzieję , że nie będzie mi utrudniać.
W dodatku na Święta mamy mieć gości więc z tym odpoczynkiem różnie może być.
I dziękuje za wsparcie [emoji8]
Zdrówka dla taty i oby wszystko poszło dobrze

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała leczone zęby kanałowo ? Mnie to prawdopodobnie czeka, a naczytałam się, że lepiej wyrwać ząb i wstawić implant, bo podobno martwy ząb staje się siedliskiem bakterii. W ogóle leczycie sobie zęby w trakcie starań czy wszystko ogarnęłyście przed ? U mnie długo z zębami było ok, ale teraz jak na złość przez aparat ortodontyczny mam sporo do roboty :( :( :(
Kochana ja się dziś obudziłam z lekkim delikatnym bólem zęba.który został przeleczony kanałowo i już wariuje:( Naczytalam się ze ogólnie lepiej leczyć.żeby jak się zacznie 2 trymestr a ja dopiero zacznę 12 tydzien w środę.....i skąd lekarz będzie wiedział dlaczego ząb mi dokucza skoro nie można.zrobić rtg ? Od rana się okropnie boję że coś się stanie dziecku :(:(:(

Do góry