reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A u mnie coraz ciemniejsza można uznać za pozytywny czy jeszcze za jasna? :)
1543137987229.jpeg

Załączniki

• 1543137987229.jpeg
    1543137987229.jpeg
    52,9 KB · Wyświetleń: 313
reklama
Za dwa dni o_Oja mojemu raz po taki ostrym spieciu kiedy sobie właśnie wyszedł i spał w garażu :errr:powidziałam że jeszcze raz tak zrobi że wyjdzie na noc to niech nie wraca już lepiej wcale :evil:juz to się nie powtórzyło więcej ;)
I to mnie wkurwia najbardziej. Ze On ma wyjscie awaryjne- bo moze sobie pojechac do mamusi. A ja nie mam, bo mieszkamy u mnie.
Ja Go w myslach zamordowalam juz dzisiaj milion razy[emoji48]
No ale kurde!!! 30letni chlop zamiast rozwiazac problem to przed nim ucieka?? I to gdzie? Do mamusi!! No Boze widzisz i nie grzmisz!![emoji30][emoji43]

Jestem dziś wrogo nastawiona do mego małżonka. Jakbym sie dluzej nie odzywała znaczy się że gada zamordowalam i mnie zamkneli w ciupie[emoji36]

reklama
Ostatnio miałam sporo na głowie. Ciągle w pracy, teraz co weekend studia ( właśnie siedzę na wykładzie) i mam tate w szpitalu na kardiologii, w poniedziałek ma zabieg. Jestem tym już troszkę zmęczona [emoji52]
A co tacie? Mam nadzieje ze nic powaznego?
Duzo zdrowia dla Niego:*
Niedługo Święta to sobie odpoczniesz:*

Do góry