reklama
1
185097
Gość
I to mnie wkurwia najbardziej. Ze On ma wyjscie awaryjne- bo moze sobie pojechac do mamusi. A ja nie mam, bo mieszkamy u mnie.Za dwa dni ja mojemu raz po taki ostrym spieciu kiedy sobie właśnie wyszedł i spał w garażu powidziałam że jeszcze raz tak zrobi że wyjdzie na noc to niech nie wraca już lepiej wcale juz to się nie powtórzyło więcej
Ja Go w myslach zamordowalam juz dzisiaj milion razy[emoji48]
No ale kurde!!! 30letni chlop zamiast rozwiazac problem to przed nim ucieka?? I to gdzie? Do mamusi!! No Boze widzisz i nie grzmisz!![emoji30][emoji43]
buterrfly
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji7]!!Dziękuję Dziękuję Chyba mi wierzycie? [emoji14]
Foto zrobione godzinę temu Zobacz załącznik 919314
1
185097
Gość
Jeszcze negatywny. Zrob jeszcze raz dzis na wieczór. Myślę ze w ciagu 2 dni powinien byc pozytyw[emoji106]A u mnie coraz ciemniejsza można uznać za pozytywny czy jeszcze za jasna? Zobacz załącznik 919402
1
185097
Gość
A Ty gdzie sie podziewasz???[emoji8]Gratulacje [emoji7]!!
1
185097
Gość
Jestem dziś wrogo nastawiona do mego małżonka. Jakbym sie dluzej nie odzywała znaczy się że gada zamordowalam i mnie zamkneli w ciupie[emoji36]
MOTYLEK66
Dzięki ale jajniki już mnie napierniczajaJeszcze negatywny. Zrob jeszcze raz dzis na wieczór. Myślę ze w ciagu 2 dni powinien byc pozytyw[emoji106]
buterrfly
Ostatnio miałam sporo na głowie. Ciągle w pracy, teraz co weekend studia ( właśnie siedzę na wykładzie) i mam tate w szpitalu na kardiologii, w poniedziałek ma zabieg. Jestem tym już troszkę zmęczona [emoji52]A Ty gdzie sie podziewasz???[emoji8]
1
185097
Gość
Ja raz tak mialam, ze ok 13 byla blada kreska jeszcze a samym wieczorem juz byl test pozytywny[emoji106] takze warto robic testy wiecej niz raz w ciagu dnia[emoji106]Dzięki ale jajniki już mnie napierniczaja
reklama
1
185097
Gość
A co tacie? Mam nadzieje ze nic powaznego?Ostatnio miałam sporo na głowie. Ciągle w pracy, teraz co weekend studia ( właśnie siedzę na wykładzie) i mam tate w szpitalu na kardiologii, w poniedziałek ma zabieg. Jestem tym już troszkę zmęczona [emoji52]
Duzo zdrowia dla Niego:*
Niedługo Święta to sobie odpoczniesz:*