reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziękuję :) też się cieszę, że szybko dowiedziałam się o tym!Dziękuję :) nie uciekam :) tsh badałam dwa razy, jakoś 3 tyg temu miałam 5,1... tydzień temu powtorzyłam i było 2,8 więc skacze.

Nat, Malentka dziękuję Wam :)
U mnie było raz ponad 7 a za 2 dni już 3. U mnie też skacze. 2,8 to całkiem dobry wynik, nie wszyscy lekarze przy takim nawet polecają leki na zbicie.

Haha to tak jak u mnie, dlatego on nie lubi przy mnie sprzątać bo sie wkurwia , bo ja komentuje i poprawiam dlatego sprząta jak mnie nie ma w domu , a naczynia to jak tam mu zaleci to umyje [emoji16] zakupy razem to tez jakas masakra - chodzi , marudzi , pogania i kończy sie tak , ze części rzeczy nie kupie przez niego :/ a juz o ciuchach to nie wspominam [emoji13] chodzę sama [emoji7]
Wierzcie mi ze ja mam odwrotnie,Moj maz sprzata w domu lepiej niz ja i tylko krytykuje w kolko co ja robie.Mojego meza ojciec tez sprzata w domu i on tak od niego to przejal:)

Ja jak wchodzę do galerii z moim to on jakiegos ciśnienia dostaje [emoji1787] chodzi zły jak nie wiem co.... A jak wyjdziemy na parking i wyjeżdżamy to wraca do normy [emoji1787][emoji1787]
Moj lubi po ciuchy chodzic,ja to tak srednio nawet mi doradza czy dobrze wygladam,moj to taki ma dobrze rozwiniety pierwiastek kobiecy w sobie chyba haha a ja meski i sie uzupelniamy;)

Haha to tak jak u mnie, dlatego on nie lubi przy mnie sprzątać bo sie wkurwia , bo ja komentuje i poprawiam dlatego sprząta jak mnie nie ma w domu , a naczynia to jak tam mu zaleci to umyje [emoji16] zakupy razem to tez jakas masakra - chodzi , marudzi , pogania i kończy sie tak , ze części rzeczy nie kupie przez niego :/ a juz o ciuchach to nie wspominam [emoji13] chodzę sama [emoji7]
Haha mój też gdy mówię mu, że musimy iść do sklepu to wkurzony, a mnie od razu bierze bo później jest tekst, że w domu nie ma co jeść :/ faceci.... [emoji14]

Dziewczyny, czy któraś z Was miała leczone zęby kanałowo ? Mnie to prawdopodobnie czeka, a naczytałam się, że lepiej wyrwać ząb i wstawić implant, bo podobno martwy ząb staje się siedliskiem bakterii. W ogóle leczycie sobie zęby w trakcie starań czy wszystko ogarnęłyście przed ? U mnie długo z zębami było ok, ale teraz jak na złość przez aparat ortodontyczny mam sporo do roboty :( :( :(

Dziewczyny, czy któraś z Was miała leczone zęby kanałowo ? Mnie to prawdopodobnie czeka, a naczytałam się, że lepiej wyrwać ząb i wstawić implant, bo podobno martwy ząb staje się siedliskiem bakterii. W ogóle leczycie sobie zęby w trakcie starań czy wszystko ogarnęłyście przed ? U mnie długo z zębami było ok, ale teraz jak na złość przez aparat ortodontyczny mam sporo do roboty :( :( :(
Mi w ciazy zepsol sie zab i przez ciaze to nie chcieli go ruszac.Po ciazy juz tylko byl kanalowo do ratowania.Pamietam ze jeszcze go dlugo czulam i myslalam ze cos jest nie tak ale z czasem sie uspokoil i nic sie tam nie dzieje.Dlatego najlepiej zeby przed ciaza wyleczyc

Mi w ciazy zepsol sie zab i przez ciaze to nie chcieli go ruszac.Po ciazy juz tylko byl kanalowo do ratowania.Pamietam ze jeszcze go dlugo czulam i myslalam ze cos jest nie tak ale z czasem sie uspokoil i nic sie tam nie dzieje.Dlatego najlepiej zeby przed ciaza wyleczyc
Sporo o tym czytam tu na forum. Niektórzy lekarze boją się leczyć zębów w ciąży, ale to mit. Są specjalne znieczulenia, a bakterie z zębów mogą być groźne dla ciąży.

reklama
Sporo o tym czytam tu na forum. Niektórzy lekarze boją się leczyć zębów w ciąży, ale to mit. Są specjalne znieczulenia, a bakterie z zębów mogą być groźne dla ciąży.
Ja mieszkam w uk i tu mi bez przeswietlenia zeba nie ruszyli,a rentgenu w ciazy tez nie zrobia

Do góry