reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A mnie dzis tak strasznie podbrzusze boli i kłuje na wysokości prawgo jajnika, ze szok [emoji85] dobrze, ze rano seksy były, bo teraz bym rady nie dała...

reklama
No pięknie ! Gratulacje ! [emoji7][emoji7]Dobrze ze lekarz ci uspokoil [emoji6]

Ale raczej nie zgodzilabym sie z tym stwierdzeniem ze nie ma co sie martwic progiem.. mysle ze zapobiegawczo lepiej zeby w poniedziałek ci przepisal luteine czy duphaston [emoji6]
Dziękuję :)
@Genadia - bardzo Ci gratuluje i życzę spokojnej ciąży. Jednak te cienie wcześniejsze nie klamaly.
Dziękuję :)
@Genadia musisz jakies fotki dodac
Chyba mi wierzycie? [emoji14]
Foto zrobione godzinę temu ;)
IMG_20181124_170957.jpg

Załączniki

• IMG_20181124_170957.jpg
    IMG_20181124_170957.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 335
Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Super! Pokaż zdjęcia! Oby wszystko dobrze się potoczyło [emoji813][emoji813] który dc??

Moj maz nie umie ze mna rozmawiac o Naszym problemie. I przez to sie kłócimy. Ja potrzebuje sie wygadać. A nie mam komu. Tu mam Was, ale same wiecie ze calkiem inaczej jest jak mozna z kims w cztery oczy pogadac.
U Nas spięcia są ostatnio codziennośćią.
Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem, ale jest mężczyzną... oni wszstko skracają do max trzech zdań.

Może Twoj nie chce się otworzyć bo wie, że problem tkwi w nim?

reklama
Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Co do tsh to spokojnie, endo dobierze ci dawke i bedziesz zbijac [emoji6] nie martw sie [emoji6]
Ja sie tak zestresowalam tym moim wysokim tsh, a niepotrzebnie[emoji6]

Do góry