reklama
Genadia
Fanka BB :)
DziękujęNo pięknie ! Gratulacje ! [emoji7][emoji7]Dobrze ze lekarz ci uspokoil [emoji6]
Ale raczej nie zgodzilabym sie z tym stwierdzeniem ze nie ma co sie martwic progiem.. mysle ze zapobiegawczo lepiej zeby w poniedziałek ci przepisal luteine czy duphaston [emoji6]
Dziękuję@Genadia - bardzo Ci gratuluje i życzę spokojnej ciąży. Jednak te cienie wcześniejsze nie klamaly.
Chyba mi wierzycie? [emoji14]@Genadia musisz jakies fotki dodac
Foto zrobione godzinę temu
Załączniki
Super! Pokaż zdjęcia! Oby wszystko dobrze się potoczyło [emoji813][emoji813] który dc??Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem, ale jest mężczyzną... oni wszstko skracają do max trzech zdań.Moj maz nie umie ze mna rozmawiac o Naszym problemie. I przez to sie kłócimy. Ja potrzebuje sie wygadać. A nie mam komu. Tu mam Was, ale same wiecie ze calkiem inaczej jest jak mozna z kims w cztery oczy pogadac.
U Nas spięcia są ostatnio codziennośćią.
Może Twoj nie chce się otworzyć bo wie, że problem tkwi w nim?
Super druga kreska! GRATULUJĘ [emoji813] dobry przykład, że z wysokim tsh można zaciążyć [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Foki nie mam ale w domu małe zoo jest Dziękuję, dziś 23dc foto powyżej
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Co do tsh to spokojnie, endo dobierze ci dawke i bedziesz zbijac [emoji6] nie martw sie [emoji6]Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Ja sie tak zestresowalam tym moim wysokim tsh, a niepotrzebnie[emoji6]