reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Moj maz nie umie ze mna rozmawiac o Naszym problemie. I przez to sie kłócimy. Ja potrzebuje sie wygadać. A nie mam komu. Tu mam Was, ale same wiecie ze calkiem inaczej jest jak mozna z kims w cztery oczy pogadac.
U Nas spięcia są ostatnio codziennośćią.

Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Wow no to prawdziwa sensacja!gratuluje kochana!ile do okresu?beta wyglada na wysoka,trzymam kciuki za dobry przyrost!!y:tak:

Moj maz nie umie ze mna rozmawiac o Naszym problemie. I przez to sie kłócimy. Ja potrzebuje sie wygadać. A nie mam komu. Tu mam Was, ale same wiecie ze calkiem inaczej jest jak mozna z kims w cztery oczy pogadac.
Jeden z plus z tego że godzenie może być fajne ;)
Faceci maja inna wrażliwość, mimo że pewnie sam się martwi i przeżywa nie umie o tym rozmawiać wiem po swoim on dusi wszystko w sobie po ostatnim poronieniu miał do siebie pretensje że tak późno zaczęliśmy się starać że to jego wina i takie tam ja to niby wiem że on przeżywa w środku ale mimo wszystko tak mnie to wkurza ;)

Z facetem nie ma co gadać. Ja odetchnelam jak zaczęłam siedzieć na forum, faceci mają inaczej skonstruowany mózg. U nich niewiele rzeczy jest problemem. Wygadaj się u nas i nie martw się mężem :-) mój jest taki sam

Trzymam mocno na temat progesteronu właśnie napisałam
Dzięki :)
Wow no to prawdziwa sensacja!gratuluje kochana!ile do okresu?beta wyglada na wysoka,trzymam kciuki za dobry przyrost!!y:tak:
Dziękuję :) właśnie nie wiem czy będę miała jak sprawdzić przyrost bo w poniedziałek rano będę mieć straszny młyn w pracy... może we wtorek mi się uda wyrwać. Okres powinien być w poniedziałek.

Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
No pięknie ! Gratulacje ! [emoji7][emoji7]
U mnie też drzemka była i nie mała bo 3 godz :Doddzwonil do mnie gin i uspokoił z tym progesteronem że jeśli nic się nie dzieje żadnego plamienia nie ma to żeby nie panikować, że progesteron tez powinno się prawidłowo badać przez kilka dni bo on jest skokowy i wyciągać średnia że moje 10,7 przy normie od 2 jest ok i że niskim progesteronem powinny bardziej martwić się kobiety po in vitro a nie po naturalnym poczęciu fajnego mam powiem wam tego gina w pon mam wizytę jestem spokojna a na koniec zła wiadomość mój ogarnięty Pan doktor wyjeżdża na rok do Stanów :hmm:
Dobrze ze lekarz ci uspokoil [emoji6]

Ale raczej nie zgodzilabym sie z tym stwierdzeniem ze nie ma co sie martwic progiem.. mysle ze zapobiegawczo lepiej zeby w poniedziałek ci przepisal luteine czy duphaston [emoji6]

Faceci niestety ciężko rozmawiają na takie tematy z tego co zauważyłam...

reklama
Do góry