reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej,starsznie zalatany dzien dzis,dopiero usiadlam i wpadlam zobaczyc o czym piszecie,no i dziewczyny powiem wam ze jak na caly dzien nie bycia na forum to malutko cos do nadrobienia mam;)

Ja niedawno wstalam z popołudniowej drzemki. I się złe czuję. Jeszcze się z mężem pożarłam i jest mi jakoś dzisiaj smutno.

Wszystkie zabiegane, ja niedawno wróciłam i muszę się położyć i zdrzemnąć :p
Wow gospel jest suuuuuper [emoji3] daj kiedyś film jak śpiewacie
Powinnam mieć nagranie z koncertu, to się pochwalę :)

Bałabym się wziąć coś innego niż apap. Jednak te niektóre leki mają działanie teratogenne. Meczylam się okropnie, ale dziś odpukać jest już dobrze. Oby się więcej nie powtórzyło. Zrobiło mi się niskie ciśnienie i chyba od tego te bóle, odkąd zaczęło mnie odrzucać od kawy to nie wróciłam do niej i może to był błąd.
No ja też nuc innego nie wezmę. Kawę pijam jedną dziennie bo inaczej ciśnienie mnie zabije, tak mam niskie a wtedy też często głowa mnie boli.

Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!

U mnie też drzemka była i nie mała bo 3 godz :Doddzwonil do mnie gin i uspokoił z tym progesteronem że jeśli nic się nie dzieje żadnego plamienia nie ma to żeby nie panikować, że progesteron tez powinno się prawidłowo badać przez kilka dni bo on jest skokowy i wyciągać średnia że moje 10,7 przy normie od 2 jest ok i że niskim progesteronem powinny bardziej martwić się kobiety po in vitro a nie po naturalnym poczęciu fajnego mam powiem wam tego gina w pon mam wizytę jestem spokojna a na koniec zła wiadomość mój ogarnięty Pan doktor wyjeżdża na rok do Stanów :hmm:

reklama
Hej dziewczyny, u mnie sensacja...
Od kilku dni męczyły mnie zgagi dlatego dziś rano coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden test, tym razem nie paskowy, a kasetkowy który kupiłam jeszcze kilka miesięcy temu... No i wyszła bladziutka różowa kreska. Szybka decyzja i pojechałam na betę i proga no i mam już wyniki hsg - 52,2... Oczywiście włączyły mi się obawy co z moim wysokim TSH, na szczęście na poniedziałek mam umówioną wizytę u endo więc będziemy działać. Na wynik porga jeszcze czekam, mam nadzieję, że nie będzie nisko! Proszę o kciuki, żeby to nie była znowu biochemiczna!
Trzymam mocno na temat progesteronu właśnie napisałam

Do góry