reklama
Jaki koncert? Masz swój zespół? [emoji4]Ja nie uciekam, czytam w miarę na bieżąco ale i wątku czerwcowego też często nie daję rady nadrobić [emoji14] dużo pracy, mało czasu.
Absolutnie nie mam gdzieś! Tylko jak Kamila pisała, jakoś nie chcę was kłuć w oczy moją ciążą i problemami.
No właśnie ja też teraz cała w strachu i nie chcę codziennie marudzić, że się boję.
Dobra! Wylażę zza krzaka!
Jadę zaraz na próbę generalną przed poniedziałkowym koncertem muszę sobie chyba kanapki zrobić, bo ciągle jestem głodna
martini6
Fanka BB :)
Tak, mi akurat wyznaczala dobrze ale z tego co wiem czasami dziewczynom nie wyznaczalo tak jak powinno. Wiadomo to tylko aplikacja i nie ma co na 100% na niej polegać [emoji6] ale bardzo ułatwia [emoji6]
Jest jeszcze strona na necie ovufriend. Tam tez dosc dokładnie wyznacza owulacje zwlaszcza jesli zaznaczasz dodatkowo inne objawy jak sluz i szyjka.
Dziękuje ślicznie
martini6
No właśnie bo mi kurczę nie wyznacza pod temp tylko pod ilość dni w cyklu jak mam zaznaczone 33 dni to inny dzień a jak 30 zmienię to już inny wiec apka wyznacza mi po prostu w połowie cyklu tzn 14 dni do okresu i w tedy niby owu :/ wiec do dupy
martoosia04
Ja już nie wiem jak patrzeć ani na testy owu, ani jak... w tym miesiącu chyba po prostu pojdziemy na żywioł. Dodamy żel dla plemniczkow i tyle. Sama miłość, spontan i tyle.
Nat Bluebell
Niestety, nie wiele można na to poradzić. Ponoć cocodamol można od czasu do czasu ale ja bym się chyba bała, to jednak opioid. W Polsce to chyba tramal.Ja w ogóle dzisiaj wracam dopiero do żywych. Od czwartku miałam migrene, myślałam że rozerwie mi głowę. Apap w moim przypadku pomaga na 2-3h a potem znowu męka. Mam nadzieję że już więcej nie będę czuła takiego bólu głowy
Niestety tylko sen może nas uratowaćJa wczoraj miałam taki ból głowy masakra na mnie appap to wogole nie działa ale wyczytałam że można amolem smarować i troszkę pomógł dzisiaj już normalnie ale mam taką gule w gardle
Ja się z głupim bólem gardła bujałam dwa tygodnie :/
Nie, śpiewam w chórze, taki gospel, funky, pop. Mamy koncert w teatrze w poniedziałekJaki koncert? Masz swój zespół? [emoji4]
Myślę, że trzeba czasem odpuścić i po prostu się kochać ale ja się nie wymadrzam tutajJa już nie wiem jak patrzeć ani na testy owu, ani jak... w tym miesiącu chyba po prostu pojdziemy na żywioł. Dodamy żel dla plemniczkow i tyle. Sama miłość, spontan i tyle.
Wow gospel jest suuuuuper [emoji3] daj kiedyś film jak śpiewacieNiestety, nie wiele można na to poradzić. Ponoć cocodamol można od czasu do czasu ale ja bym się chyba bała, to jednak opioid. W Polsce to chyba tramal.
Niestety tylko sen może nas uratować [emoji14]
Nie, śpiewam w chórze, taki gospel, funky, pop. Mamy koncert w teatrze w poniedziałek
Myślę, że trzeba czasem odpuścić i po prostu się kochać ale ja się nie wymadrzam tutaj
Lu_cy
Bałabym się wziąć coś innego niż apap. Jednak te niektóre leki mają działanie teratogenne. Meczylam się okropnie, ale dziś odpukać jest już dobrze. Oby się więcej nie powtórzyło. Zrobiło mi się niskie ciśnienie i chyba od tego te bóle, odkąd zaczęło mnie odrzucać od kawy to nie wróciłam do niej i może to był błąd.Niestety, nie wiele można na to poradzić. Ponoć cocodamol można od czasu do czasu ale ja bym się chyba bała, to jednak opioid. W Polsce to chyba tramal.
Niestety tylko sen może nas uratować [emoji14]
Nie, śpiewam w chórze, taki gospel, funky, pop. Mamy koncert w teatrze w poniedziałek
Myślę, że trzeba czasem odpuścić i po prostu się kochać ale ja się nie wymadrzam tutaj
Dżasta :)
Oo to u Cb bedzie albo czas starań albo oczekiwanie jesli @ przyjdzie tego 5grudnia, bo jak nie to temat zamknięty [emoji1]Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]
Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda
Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.
reklama