reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

IMG_2831.JPG

To mój wykres. Ale czy prawidłowo Flo wyznacza owu to nie wiem.

Załączniki

• IMG_2831.JPG
    IMG_2831.JPG
    166,8 KB · Wyświetleń: 377
reklama
Ja nie uciekam, czytam w miarę na bieżąco ale i wątku czerwcowego też często nie daję rady nadrobić [emoji14] dużo pracy, mało czasu.

Absolutnie nie mam gdzieś! Tylko jak Kamila pisała, jakoś nie chcę was kłuć w oczy moją ciążą i problemami.

No właśnie ja też teraz cała w strachu i nie chcę codziennie marudzić, że się boję.

Dobra! Wylażę zza krzaka! :D

Jadę zaraz na próbę generalną przed poniedziałkowym koncertem :) muszę sobie chyba kanapki zrobić, bo ciągle jestem głodna :p
Jaki koncert? Masz swój zespół? [emoji4]

Tak, mi akurat wyznaczala dobrze ale z tego co wiem czasami dziewczynom nie wyznaczalo tak jak powinno. Wiadomo to tylko aplikacja i nie ma co na 100% na niej polegać [emoji6] ale bardzo ułatwia [emoji6]
Jest jeszcze strona na necie ovufriend. Tam tez dosc dokładnie wyznacza owulacje zwlaszcza jesli zaznaczasz dodatkowo inne objawy jak sluz i szyjka.

Dziękuje ślicznie :)

Ja w ogóle dzisiaj wracam dopiero do żywych. Od czwartku miałam migrene, myślałam że rozerwie mi głowę. Apap w moim przypadku pomaga na 2-3h a potem znowu męka. Mam nadzieję że już więcej nie będę czuła takiego bólu głowy
Niestety, nie wiele można na to poradzić. Ponoć cocodamol można od czasu do czasu ale ja bym się chyba bała, to jednak opioid. W Polsce to chyba tramal.

Ja wczoraj miałam taki ból głowy masakra na mnie appap to wogole nie działa ale wyczytałam że można amolem smarować i troszkę pomógł dzisiaj już normalnie ale mam taką gule w gardle :errr:
Niestety tylko sen może nas uratować :p
Ja się z głupim bólem gardła bujałam dwa tygodnie :/

Jaki koncert? Masz swój zespół? [emoji4]
Nie, śpiewam w chórze, taki gospel, funky, pop. Mamy koncert w teatrze w poniedziałek :)

Ja już nie wiem jak patrzeć ani na testy owu, ani jak... w tym miesiącu chyba po prostu pojdziemy na żywioł. Dodamy żel dla plemniczkow i tyle. Sama miłość, spontan i tyle.
Myślę, że trzeba czasem odpuścić i po prostu się kochać ale ja się nie wymadrzam tutaj :p

Niestety, nie wiele można na to poradzić. Ponoć cocodamol można od czasu do czasu ale ja bym się chyba bała, to jednak opioid. W Polsce to chyba tramal.

Niestety tylko sen może nas uratować [emoji14]

Nie, śpiewam w chórze, taki gospel, funky, pop. Mamy koncert w teatrze w poniedziałek :)

Myślę, że trzeba czasem odpuścić i po prostu się kochać ale ja się nie wymadrzam tutaj :p
Wow gospel jest suuuuuper [emoji3] daj kiedyś film jak śpiewacie

Niestety tylko sen może nas uratować [emoji14]

Bałabym się wziąć coś innego niż apap. Jednak te niektóre leki mają działanie teratogenne. Meczylam się okropnie, ale dziś odpukać jest już dobrze. Oby się więcej nie powtórzyło. Zrobiło mi się niskie ciśnienie i chyba od tego te bóle, odkąd zaczęło mnie odrzucać od kawy to nie wróciłam do niej i może to był błąd.

Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.
Oo to u Cb bedzie albo czas starań albo oczekiwanie jesli @ przyjdzie tego 5grudnia, bo jak nie to temat zamknięty [emoji1]

reklama
Do góry