reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jest mi tak ciężko dziś [emoji24] siedzę i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Tez sobie wczoraj popłakałam[emoji19]
I jakos lżej mi było.
Zaplanuj sobie ten cykl[emoji106]
Ja juz wiem ze w tym cyklu chce seks co dwa dni, przed kazdym mój mąż będzie pil energetyka plus Nasze witaminki i żel i jazda[emoji5][emoji6]

reklama
U mnie zawor właśnie puścił[emoji43] tak mnie mocno brzuch boli ze chodzę jak babcia taka zgarbiona bo sie wyprostować nie mogę[emoji19]

@Martkaaa5 Nie podzielilas sie objawami,wiem ze nie spodziewalas ale moze jakies bole lub ich brak?
Trzy dni przed@ śluz z delikatną krwią pomyślałam idzie @ bolał brzuch jak na @ wlasnie i piersi też ja w tym cyklu kompletnie nie tego się spodziewałam ale @ dostaje reguralnie co 26 dni o 8 rano i jak tym razem się nie pojawiła to nabrałam podejrzeń co do zmęczenia ja w okresie jesienno zimowym mam tak że jak wstaje to już marzę o tym żeby się położyć :Dtakze ogólnie oprócz rzeczy jak na @ nic innego nie stwierdziłam

reklama
Tez sobie wczoraj popłakałam[emoji19]
I jakos lżej mi było.
Zaplanuj sobie ten cykl[emoji106]
Ja juz wiem ze w tym cyklu chce seks co dwa dni, przed kazdym mój mąż będzie pil energetyka plus Nasze witaminki i żel i jazda[emoji5][emoji6]
Energetyka? jakieś udowodnione działanie na robienie dzieci? żołnierzyki mają więcej energii? bo jak tak, to muszę zrobić zapas do lodówki :D

Do góry