reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Energetyka? jakieś udowodnione działanie na robienie dzieci? żołnierzyki mają więcej energii? bo jak tak, to muszę zrobić zapas do lodówki :D
Przeglądałam rozne fora i tam wlasnie dziewczyny polecaly przed seksem dla faceta energetyka, mała kawe lub coca cole bo one wpływają na ruch plemnikow, pobudzają je.
Kawa na pewno bo czytałam trochę o tym

reklama
Nie było mnie tu troszke ale w życiu nie nadrobię wszystkich postów!
Źle się czułam ostatnio brzuch bolał aż tu w poniedziałek wieczorem zaczęłam krwawić :( we wtorek rano zaraz do położnej, zbadaly, krwawienie przeszło, jeszcze trochę plamię a wczoraj byłam w szpitalu na usg. Dziecię ma się dobrze i rośnie dobrze, fika aż miło :)
Tylko nie wiadomo skąd to krwawienie było. Mam odpoczywać i oszczędzać się przynajmniej do 20tc.

Dziewczyny, za kogo trzymać kciuki? @Martkaaa5? Komuś jeszcze się udało?

Źle się czułam ostatnio brzuch bolał aż tu w poniedziałek wieczorem zaczęłam krwawić :( we wtorek rano zaraz do położnej, zbadaly, krwawienie przeszło, jeszcze trochę plamię a wczoraj byłam w szpitalu na usg. Dziecię ma się dobrze i rośnie dobrze, fika aż miło :)
Tylko nie wiadomo skąd to krwawienie było. Mam odpoczywać i oszczędzać się przynajmniej do 20tc.

Dobrze ze wszystko wporzadku te krwawienia i plamienia to jakaś udręka wszystkich dbaj o siebie i oszczędzaj się :)
U mnie pykło w cyklu który był zawieszony kompletnie nie rozumiem swojego organizmu jutro robię druga betę i progesteron w pon wizyta u gina co z zabiegiem troszkę się martwię żeby nie było powtórki z ostatniego miesiąca ale jakoś z drugiej strony jestem taka pełna nadzieji że skoro się udało jak miało nie być to będzie dobrze :)

Może owu się zbliża 8-)
Oby;) dzisiejszy jest po lewej wydaje mi się że ciemniejsze jest ta druga kreska od wczorajszego ;)
1542889158778.jpeg

Załączniki

• 1542889158778.jpeg
    1542889158778.jpeg
    60,9 KB · Wyświetleń: 392
Przeglądałam rozne fora i tam wlasnie dziewczyny polecaly przed seksem dla faceta energetyka, mała kawe lub coca cole bo one wpływają na ruch plemnikow, pobudzają je.
Kawa na pewno bo czytałam trochę o tym
Dobrze wiedzieć! co prawda chłop mi nie będzie chciał spać w nocy, bo ja mam ochotę tylko wieczorami, ale co tam, dla dzieciaczka się poświęci :D

reklama

Ojej to uwazaj na siebie,szczegolnie ze pewnie wiesz jak to roznie NHS dba o ciezarne

Do góry