reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dobrze ze wszystko wporzadku te krwawienia i plamienia to jakaś udręka wszystkich dbaj o siebie i oszczędzaj się :)
U mnie pykło w cyklu który był zawieszony kompletnie nie rozumiem swojego organizmu jutro robię druga betę i progesteron w pon wizyta u gina co z zabiegiem troszkę się martwię żeby nie było powtórki z ostatniego miesiąca ale jakoś z drugiej strony jestem taka pełna nadzieji że skoro się udało jak miało nie być to będzie dobrze :)
No staram się odpoczywać ile się da.
Myślę że Tobie się udało, właśnie dlatego, że był cykl bez spiny :) Trzymam wszystkie kciuki! ❤️

Ojej to uwazaj na siebie,szczegolnie ze pewnie wiesz jak to roznie NHS dba o ciezarne
No właśnie ludzie tak gadają a tu w 12tc przyjęły mnie od razu, zbadały i zaraz usg miałam dla pewności więc akurat jestem bardzo zadowolona z tej reakcji.
Nie było żadnego problemu, że wczesna ciąża to mają w dupie :p

U mnie dziś szalony dzień. Pracy mnóstwo a dzwonią do mnie panie z przedszkola ze synka swędzi dupka wiec trzeba bo zabrac na badania bo może mieć owsiki :( wróciłam do domu dałam mu leki i jutro jedziemy na badania.
Dziś synek zobaczył opakowanie od kwasu foliowego z brzuszkiem i dzieckiem i pyta TO JUŻ JEST W BRZUSZKU TEN MÓJ BRAT CZY NIE BO NIE ROZUMIEM hahhaa kiedyś zapytał się czy takie tabletki to po to żeby w brzuszku dziecko się pojawiło [emoji85]

reklama
Do góry