Martkaaa5
Fanka BB :)
Mojemu po energetyku nocy by zabrakłoDobrze wiedzieć! co prawda chłop mi nie będzie chciał spać w nocy, bo ja mam ochotę tylko wieczorami, ale co tam, dla dzieciaczka się poświęci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu po energetyku nocy by zabrakłoDobrze wiedzieć! co prawda chłop mi nie będzie chciał spać w nocy, bo ja mam ochotę tylko wieczorami, ale co tam, dla dzieciaczka się poświęci
Jeszcze z pare dni na moje okoOby dzisiejszy jest po lewej wydaje mi się że ciemniejsze jest ta druga kreska od wczorajszego Zobacz załącznik 918663
Przykro mi ogromnie [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] ale nie ma poddawania sie!!! Głowa do góry i dalej do przodu! Wiadomo, ze to sie tak mówi, ale popłacz sobie, ulży Ci i dalej do dzieła.Jest mi tak ciężko dziś [emoji24] siedzę i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
No staram się odpoczywać ile się da.Dobrze ze wszystko wporzadku te krwawienia i plamienia to jakaś udręka wszystkich dbaj o siebie i oszczędzaj się
U mnie pykło w cyklu który był zawieszony kompletnie nie rozumiem swojego organizmu jutro robię druga betę i progesteron w pon wizyta u gina co z zabiegiem troszkę się martwię żeby nie było powtórki z ostatniego miesiąca ale jakoś z drugiej strony jestem taka pełna nadzieji że skoro się udało jak miało nie być to będzie dobrze
No właśnie ludzie tak gadają a tu w 12tc przyjęły mnie od razu, zbadały i zaraz usg miałam dla pewności więc akurat jestem bardzo zadowolona z tej reakcji.Ojej to uwazaj na siebie,szczegolnie ze pewnie wiesz jak to roznie NHS dba o ciezarne
Jest mi tak ciężko dziś [emoji24] siedzę i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Moje jest sporo młodsze 15 miesiecy syna mam
Energetyka? jakieś udowodnione działanie na robienie dzieci? żołnierzyki mają więcej energii? bo jak tak, to muszę zrobić zapas do lodówki
Mlodziutka byłaś jak się urodziłOoo to będzie super różnica jak coś bo u mnie to syn już będzie miał pewne ponad 5 lat wiec różnie to bywa