reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Maz juz nie dal rady dzisiaj bobisexic sie i mi sie nie chcialo bo podbrzusz mnie boli,myslicie ze sex w dzien pozytywu owu i nastepnego dnia wieczorem pokryje ten czas pekniecia pecherzyka?sluz mam bialy nie ciagnacy wiec to juz chyba nie owu sluz?

reklama
Maz juz nie dal rady dzisiaj bobisexic sie i mi sie nie chcialo bo podbrzusz mnie boli,myslicie ze sex w dzien pozytywu owu i nastepnego dnia wieczorem pokryje ten czas pekniecia pecherzyka?sluz mam bialy nie ciagnacy wiec to juz chyba nie owu sluz?
Nie ma co robić tego na siłę ;) jutro powtórzcie :)

Co to za lekarz że tak straszy?
Ja całkowicie nie rozumiem tego tematu z tym ubytkiem bo mój na kontroli nie widział w tym nic dziwnego groźnego i nadzwyczajnego twierdząc że to bardzo częste teraz a to był na prawdę bardzo dobry lekarz i zapłaciłam za wizytę u niego kupę kasy i teraz się zastanawiam dlaczego lekarze mają takie odmienne zdania. Chyba że u Ciebie brał pod uwagę tego że miałaś takie zle samopoczucie przez ten ubytek bo nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Miewam co jakiś czas krwawienia między miesiączkami i ogromne bóle.
Może to obrzydliwe ale raz na jakiś czas wychodzi mi taki jakby bardzo stary skrzep

Niezłe historie z tymi pierwszymi @ [emoji2] ja swoją dostałam w 5 klasie podstawówki [emoji1422] i miałam wtedy białe robaczki na sobie [emoji33] ale dzięki Bogu nie było niesodzianki[emoji23] dotarłam do domu i powiedziałam mamie co mi jest, a ta "Jezu to juz? Nie zdążyłam Cię przygotować " [emoji23][emoji23]
Ja juz jajo znoszę, jutro małżonek mój wraca [emoji173] dzis spakowałam prezenty dla niego [emoji2] mam nadzieję, ze będzie zadowolony [emoji2]
20181121_173931.jpeg

Załączniki

• 20181121_173931.jpeg
    20181121_173931.jpeg
    78,8 KB · Wyświetleń: 371
Żeby nie było że atakuje Twojego lekarza i uważam że jest do niczego ;) ale przekonałam się już nie raz że lekarze ciągle mają odmienne zdanie pójdziesz do innego i powie co innego .... Dlatego się zastanawiam czy mam się zacząć martwić kolejna sprawa czy olać skoro i tak z tym nic nie jestem w stanie zrobić ...

Nie odbieram tak tego :) spokojnie. Ja miałam bóle, krwawienia i gorączkę kiedy ta rana się rozszerzała. Jest ok kiedy blizna jest w takim samym stanie przez kilka lat - bez zmian a moja się zmienia. Powiększa czyli nie jest dobrze

reklama
Ja dostalam w wieku 13 lat, mieliśmy pogadanki na ten temat w szkole a nawet dostaliśmy paczkę z always z jedną podpaska i ulotkami, nie mogłam sie doczekać kiedy jej użyje, moja córka dostała w 11 lat gdyby nie rozmowy ze mną to byłaby tragedia bo dopiero teraz jak ma prawie 13 lat rozmawiają o tym w szkole.

Ja również pierwsza miałam w wieku 13 lat i tez rok wcześniej miałam taka rozmowę z kimś z always i dostaliśmy próbki i kalendarzyki do Zapisywania ;) pierwsza miesiączkę z taka dumą zapisywałem [emoji85] szok

Do góry