reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No to kochana! Ja dziś wysłałam zdjęcie porannego testu do niego ze pozytywny nareszcie a ten już mi zaczął gadać ze tak się martwiłam a w pierwszym cyklu się udało [emoji23] a ja mu dopeieo ze myślałam ze wie ze to owulacyjny [emoji23][emoji23]
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

reklama
Haha no ja sobie zawsze mówiłam ze te drugie to już luz i jak będzie to będzie [emoji23] a tymczasem mi się tak marzy malenstwo, ze już bym chciała je tulić. Aktualnie moja siostra jest w ciąży i rodzi chyba jakoś kwiecień chyba a na październik maja termin ślubu [emoji16] i ja już bym chciała właśnie tak by urodzić najpóźniej sierpień / wrzesień ale wiesz jak to jest [emoji23] zapewne ja sobie moge planować a kiedy wyjdzie to wyjdzie
To prawda można sobie chcieć :D

No to kochana! Ja dziś wysłałam zdjęcie porannego testu do niego ze pozytywny nareszcie a ten już mi zaczął gadać ze tak się martwiłam a w pierwszym cyklu się udało [emoji23] a ja mu dopeieo ze myślałam ze wie ze to owulacyjny [emoji23][emoji23]
Chlopy to mają fantazje ;P ;D czasami się zastanawiam w jakim oni świecie żyją ;P

Dokładnie [emoji23] mówi, ze to nie jest możliwe by z niezabezpieczonego seksu nie było dzieci jak ktoś nie ma problemów z płodnością, bo przecież tyle ludzi wpada [emoji23] swoją droga - moja siostra 3 x stosunek przerywany w życiu i już ciąża [emoji7] taka to płodna [emoji7]

Moj dzis był na wizycie ze mną. Dowiedział sie ze pęcherzyk pękł. I juz mysli ze jestem w ciąży. Chodzi i sie chwali [emoji23][emoji23][emoji23] nie idzie mu wytlumaczyc. Mowi ze jego chlopaki wiedzą co robić i napewno dopadli jajko [emoji14]

Moj dzis był na wizycie ze mną. Dowiedział sie ze pęcherzyk pękł. I juz mysli ze jestem w ciąży. Chodzi i sie chwali [emoji23][emoji23][emoji23] nie idzie mu wytlumaczyc. Mowi ze jego chlopaki wiedzą co robić i napewno dopadli jajko [emoji14]

Może przez ten optymizm jakoś Cię zarazi i będzie właśnie fasolka [emoji16]

reklama
Do góry