1
185097
Gość
14 dni po owulacji[emoji8]Możesz się śmiać ze mnie [emoji23] ale wytłumacz mi proszę co oznacza skrót 14dpo ? [emoji85] 14 dni do miesiączki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dni po owulacji[emoji8]Możesz się śmiać ze mnie [emoji23] ale wytłumacz mi proszę co oznacza skrót 14dpo ? [emoji85] 14 dni do miesiączki ?
Ja mam 24dc i mam nadzieję że szybko się skończy ten cykl bo boje się że jak nie było owulacji to że będzie jakiś dlugi..Który masz dc ? Ja 20. W sumie to wolałabym już dostać@ i byłby spokoj. Pierwszy raz od kilku msc w ogóle czuje się tak jak dziś. Niezłe hormony musza mi skakać, dawno nie czułam takiego smutku i przygnębienia bez powodu. Maaasaakra [emoji85]
Mi jeszcze wygląda na ciut jaśniejsza ale zrób jeszcze wieczorem powinna sciemniec jeśli to ma być owulacjaWiem, ze testy owu powinno się robić wieczorem, ale zeobilam przed sekunda z ciekawości, bo mam mega niska temp i kreska testowa jest identyczna jak kontrolna. Czyli jednak możliwe ze jeszcze owulacja przede mną? Zobacz załącznik 917729
Też 20dc [emoji849] idziemy równo [emoji39]
A kiedy termin @?
14 dni po owulacji[emoji8]
Aha, to owulacja może być jeszcze przed Tobą [emoji5]Nie mam pojęcia. To 1 cykl po tabletkach
Ja tak kombinowałam ze skrótem TŻ nak dziewczyny pisały o swoich drugich połówkach [emoji1787] a to o towarzysza życia chodziło [emoji1787]Aaaaaaa [emoji85][emoji85][emoji85] czyli, ze już albo @ albo dzidzia [emoji16] ale to proste a ja kombinowałam o co chodzi [emoji23]
Ja tak kombinowałam ze skrótem TŻ nak dziewczyny pisały o swoich drugich połówkach [emoji1787] a to o towarzysza życia chodziło [emoji1787]