reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Który masz dc ? Ja 20. W sumie to wolałabym już dostać@ i byłby spokoj. Pierwszy raz od kilku msc w ogóle czuje się tak jak dziś. Niezłe hormony musza mi skakać, dawno nie czułam takiego smutku i przygnębienia bez powodu. Maaasaakra [emoji85]
Ja mam 24dc i mam nadzieję że szybko się skończy ten cykl bo boje się że jak nie było owulacji to że będzie jakiś dlugi..

Wiem, ze testy owu powinno się robić wieczorem, ale zeobilam przed sekunda z ciekawości, bo mam mega niska temp i kreska testowa jest identyczna jak kontrolna. Czyli jednak możliwe ze jeszcze owulacja przede mną?
IMG_5947.JPG

Załączniki

• IMG_5947.JPG
    IMG_5947.JPG
    305 KB · Wyświetleń: 463
Wiem, ze testy owu powinno się robić wieczorem, ale zeobilam przed sekunda z ciekawości, bo mam mega niska temp i kreska testowa jest identyczna jak kontrolna. Czyli jednak możliwe ze jeszcze owulacja przede mną? Zobacz załącznik 917729
Mi jeszcze wygląda na ciut jaśniejsza ale zrób jeszcze wieczorem powinna sciemniec jeśli to ma być owulacja :)

Narazie nic nie biorę do siebie. Zrobię test jeszcze raz wieczorem, bo może teraz jest przekłamany ? Nie wiem, ale czuje się dziś paskudnie

reklama
Do góry