reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wiem, ze testy owu powinno się robić wieczorem, ale zeobilam przed sekunda z ciekawości, bo mam mega niska temp i kreska testowa jest identyczna jak kontrolna. Czyli jednak możliwe ze jeszcze owulacja przede mną? Zobacz załącznik 917729
No ja bym juz dzialala kochana...najpozniej jutro,ja tez wieczorem bede poprawiac bo dzis rano juz owu byla lekko jasniejsza wiec chyba juz byla ale nie czulam jakos boli

@Bunia1992 pisałaś, że progesteron wyszedł Ci 5 ale w jakich jednostkach? Tak przeglądam swoje wcześniejsze badania i zastanawiam się czy mój ostatni wynik był ok czy jednak poniżej normy.

Kochana ona nie jest identyczna. Jest bledsza. To by oznaczało, że owu tuż tuż. Obstawiam max 36h.

Zdjęcie zrobiłam dosłownie po minucie a po kilku była identyczna. No ale tak czy siak. Nie ważne czy za 24 czy 36 - oby była. Szyjka jest wyraźnie otwarta, ale śluz biały bez zmian a chyba powinien choć troszkę przypominać płodny

Zdjęcie zrobiłam dosłownie po minucie a po kilku była identyczna. No ale tak czy siak. Nie ważne czy za 24 czy 36 - oby była. Szyjka jest wyraźnie otwarta, ale śluz biały bez zmian a chyba powinien choć troszkę przypominać płodny

Seksu nigdy za mało. Jak nie będzie ciąży to chociaż przyjemność dziś będziesz miała. ;)

reklama
Do góry