reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej hej :) u mnie dziś tez jakoś słaby sen. Wstałam rano zmierzyłam temp a tam 36.20 także najniższa w tym cyklu, ale u mnie wszystkie takie niskie wiec raczej owulacji nie było wg temp. Śluz już biały znów... a powiem Wam szczerze, ze przez te obserwacje mam jakieś schizy. Dziś się czuje tak jakbym zaraz miała dostać @. Trzeci dzień boli mnie dol brzucha i to już tak bardzo wyczuwalnie. Trzeci dzień tez przy rym mam mega wzdęcia.
Jakoś tak słabo rozpoczął się ten dzień. Dziś tez zaczynam obiecana dietę. Miłego dnia!

reklama
Witam w poniedzialek:)
Zauwazylam dziwne cos,zawsze a raczej od 3-4 cykli,od momentu owu zaczyna mnie mega suszyc w gardle,normalnie jak piaskiem by mi posypal ktos.i ja k jest okres to przechodzi...niestety nie robi to dobrze na moja psychike bo kumpela mi powiedziala ze zarowno w pierwszej jak i drugiej ciazy tak miala...nawet druga nie planowana nie byla niespodzianka bo sie skumala po tej suszy,a ja tak mam ale ciazy nie ma i schizuje,jakis spadek hormonu czy cos?no juz sie wygadalam moge isc do pracy:)

Witam w poniedzialek:)
Zauwazylam dziwne cos,zawsze a raczej od 3-4 cykli,od momentu owu zaczyna mnie mega suszyc w gardle,normalnie jak piaskiem by mi posypal ktos.i ja k jest okres to przechodzi...niestety nie robi to dobrze na moja psychike bo kumpela mi powiedziala ze zarowno w pierwszej jak i drugiej ciazy tak miala...nawet druga nie planowana nie byla niespodzianka bo sie skumala po tej suszy,a ja tak mam ale ciazy nie ma i schizuje,jakis spadek hormonu czy cos?no juz sie wygadalam moge isc do pracy:)

Kochana mi się wydaje, ze za bardzo chcemy. Sama dziś chodzę smutna, bo temp ciagle malutka także raczej cykl bez owu :( od 3 dni boli mnie jajnik i brzuch i oczywiście musiałam wpisać w gogle ból brzucha i niska temp i niektóre strony pokazują ze to może być zagnieżdżenie zarodka [emoji85] już sobie sama próbuje zrobić nadzieje...
a sucho w buzi to i ja bardzo mam, ale nie wiem czy należy to kojarzyć z cyklem wgl?

Hej dziewczyny, miłego tygodnia :)
Ja mam już prawie wszystkie wyniki. Niestety nie robiłam w tym samym labie i widzę, że mają ustalone różne normy, ech. TSH jest znacznie niższe niż dwa tygodnie temu, FT4 natomiast wyższe. No ale skoro inne laboratorium to nie wiem czy można to porównywać.
TSH 2,800 mIU/L norma 0,550-4,780 dwa tyg temu miałam 5,129 mIU/L norma 0,4-4,0
FT4 15,51 pmol/l norma 11,50-22,70 dwa tyg temu było 10,87 pmol/l norma 7,75-15,21
FT3 4,85 pmol/L norma 3,50-6,50
anty tpo <28 IU/L norma 0,0-60,0
anty tg 26,0 IU/ml norma 0,30-60,0
Cukier jest ok, czekam jeszcze na prolaktynę.
@Bunia1992 możesz zerknąć na to?

A ja liczę ze dziś przyjdzie okres, bo wtedy grudniowy okres skonczyl by mi sie przed samymi świętami i byłoby idealnie [emoji5]
Ale na razie cisza, nawet brzucha mi nie wysadzilo, humorkow nie mam, nawet sluz ciagnacy mam bo aplikowalam iladian wczoraj i widziałam[emoji38]

A ja liczę ze dziś przyjdzie okres, bo wtedy grudniowy okres skonczyl by mi sie przed samymi świętami i byłoby idealnie [emoji5]
Ale na razie cisza, nawet brzucha mi nie wysadzilo, humorkow nie mam, nawet sluz ciagnacy mam bo aplikowalam iladian wczoraj i widziałam[emoji38]

A może nie przyjdzie ? :) ja dziś mega smutna, zmęczona i zrezygnowana jakaś. Ogólnie jestem mega radosną osobą, ale to nie jest zdecydowanie mój dzień [emoji85]

reklama
Kochana mi się wydaje, ze za bardzo chcemy. Sama dziś chodzę smutna, bo temp ciagle malutka także raczej cykl bez owu :( od 3 dni boli mnie jajnik i brzuch i oczywiście musiałam wpisać w gogle ból brzucha i niska temp i niektóre strony pokazują ze to może być zagnieżdżenie zarodka [emoji85] już sobie sama próbuje zrobić nadzieje...
a sucho w buzi to i ja bardzo mam, ale nie wiem czy należy to kojarzyć z cyklem wgl?
No ja sie zawsze doszukuje,ale to sucho w gardle to mam tylko od owu do okresu,gdzies czytalam ze to spadek jakiegos hormonu bo wtedy sie wysciolka robi czy cos

Do góry