reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Racja :)

Moim zdaniem owu puka do drzwi więc działajcie :)

Dzis męża muszę jakoś zagonić do seksu [emoji16] ostatnio mówi, ze już go coś boli [emoji85]
Bo u nas to zazwyczaj seksy są w cały weekend a ja teraz dodatkowo i w tygodniu go atakuje [emoji85]

Test pozytywny, brzuch boli jak na @ ale śluz bez zmian. Na zewnątrz go nie ma w ogóle. W środku jest biały, ale nie jest gesty i tez nie rozciągliwy

Hej a ja właśnie dostałam tel że szpitala że zabieg przolozony z 26 na 29 i kilka dni stresu więcej ale nie wiem czy najgorsze czy najlepsze jest to że jutro powinien być @ a tu go nic nie zapowiada a u mnie starania zawieszone więc nie wiem o co kaman no chyba że po tej biochemicznej to jakoś cykl inaczej idzie ja pierdykam no zawsze coś :evil:

Ja testów już nie robie. Robiłam cały czas pokazywały niby owulacje a raczej nie mogłam jej mieć bo miałam bardzo wysoka prolaktyne i hasi :/ wiec średnio w nie wierze i szkoda mi kaski. Obserwuj sluz i w apce mniejiwiecj koedy jest i w tedy co dwa dni albo codziennie ale niestety jak na razie bez skutku hehhe :p w tym cyklu chyba po raz pierwszy czułam owu bo wczoraj tak mnie prawy jajnik ciagnol jak szlam to aż bolało tak dziwnie i za raz męża wieczorem przyatakowqlam żeby na noc iść z tym spać hehe a dziś rano ból cycków :/ przeważnie przed @ z kilka dni mam a tu od razu po, może to przez duphaston bo drugi cykl stosuje. Dziś jadę do gin po tabletki bo się kończą to poproszę o usg żeby sprawdzić czy pękło czy dopiero rośnie pęcherzyk

Wiem, ze testy owu powinno się robić wieczorem, ale zeobilam przed sekunda z ciekawości, bo mam mega niska temp i kreska testowa jest identyczna jak kontrolna. Czyli jednak możliwe ze jeszcze owulacja przede mną? Zobacz załącznik 917729

Kochana ona nie jest identyczna. Jest bledsza. To by oznaczało, że owu tuż tuż. Obstawiam max 36h.

reklama
Do góry