reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Znam ten problem, nie chcą bez doświadczenia a przecież od czegoś trzeba zacząć. Sama musiałam imać się dziwnych prac zanim wreszcie zaczelam robić w zawodzie.
Na zakupy nie ma szans jestem splukana szkolnymi wydatkami i jeszcze kupiłam sobie buty, więc koniec szastania kasą.. To jeden z takich dni, które lepiej niech się po prostu skończą. Generalnie od tygodnia mam kiepski nastrój, może minie razem z @
To moze pojdz na spacer? Albo wlacz sobie jakis fajny film lub muzyke[emoji8]

reklama
No nie wiem[emoji23] moze sobie dopisze jakies lewe[emoji23]
A tak na powaznie to zle mi z tym ze siedze w domu. Moj maz zarabia tyle ze wystarczy Nam na przezycie i jeszcze odlozymy. Ale zawsze ta druga wyplata bylaby by fajna opcja np na wydatki zwiazane ze staraniami. Nawet ta najnizsza krajowa. No ale pracy na razie brak u mnie. Nic na to nie poradze. Mam nadzieje ze cos znajde w najbliższym czasie bo zwariuje w domu

To fakt, ciężko jest tak po prostu siedzieć w domu. Mam nadzieję, że szybko jednak coś znajdziesz choćby do czasu narodzin dziecka.
Pewnie po pracy pójdę pobiegać, to trochę pomaga na zły humor :)

Kiedys biegalam, ale teraz nie mam sil. Tak szybko sie mecze i lapie zadyszke ze szok

Ja też. Ale długa przerwę miałam i jakoś ciągle nie mogę się zebrać.

No to akcja mobilizacja! :D Dziewczyny, idziemy biegać razem! Albo chociaż porządny marsz :) ja biegam regularnie od czterech lat i uwielbiam ale wiem że nie każdy lubi. Tak czy inaczej ruch jest ważny.

reklama
Do góry