reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ale my w domu tutaj mamy nowe nieskrzypiace [emoji14] problem w tym ze bedziemy u tz rodziców znow prawie dwa miesiące a tam takie jest [emoji14]
Kurde w sumie to niedawno stamtąd wróciliśmy [emoji85]

Acha, już kumam :D no to trzeba na podłodze! :D

Ja siedzę w robocie ale nie mogę się jakoś skupić. Mąż mi napisał że są wyniki jego badania

I jak?

Acha, już kumam :D no to trzeba na podłodze! :D

I jak?
Jeszcze nie wiemy bo pojedzie dopiero po pracy odebrać. A zależało nam żeby je mieć na wizycie bo to zawsze już coś zrobione w dobrym kierunku. Dlatego zrobiłam hormony i mąż badanie żeby wiedzieć w którą stronę działać

Ewelinka - mam nadzieję, że macie wszystko dobrze przemyslane :)
Rozumiem, że szkołę chcesz rzucić czy urodzić i na czas lekcji zostawiać cudownego bobasa pod opieką np mamy ? Trochę szkoda byłoby, bo dużo Cię ominie pięknych chwil, których nikt Ci nie odda później :) (np pierwszy ząbek, pierwszy kroczek) A szkoły nie skończyć też głupio... bo za coś trzeba utrzymać dziecko i siebie. ;)
No i dobrze byłoby jakbyś jeszcze raz przeprowadzila szczera rozmowę ze swoim mężczyzną, bo... on chyba tak nie do końca jest świadomy. A mężczyźni to tylko mężczyźni. Mam koleżankę, której mąż (mąż!) Mial do niej pretensje, że zaszła w ciąże.... także ten. [emoji16] (nie wiem,może miał jakieś zaćmienie umysłu czy co )

Ewelinka - mam nadzieję, że macie wszystko dobrze przemyslane :)
Rozumiem, że szkołę chcesz rzucić czy urodzić i na czas lekcji zostawiać cudownego bobasa pod opieką np mamy ? Trochę szkoda byłoby, bo dużo Cię ominie pięknych chwil, których nikt Ci nie odda później :) (np pierwszy ząbek, pierwszy kroczek) A szkoły nie skończyć też głupio... bo za coś trzeba utrzymać dziecko i siebie. ;)
No i dobrze byłoby jakbyś jeszcze raz przeprowadzila szczera rozmowę ze swoim mężczyzną, bo... on chyba tak nie do końca jest świadomy. A mężczyźni to tylko mężczyźni. Mam koleżankę, której mąż (mąż!) Mial do niej pretensje, że zaszła w ciąże.... także ten. [emoji16] (nie wiem,może miał jakieś zaćmienie umysłu czy co )
Popieram w 100% to co napisałaś:)

reklama
Do góry