1
185097
Gość
Martka witaj[emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem ci ze tam wcale nie ma ani dobrych zarobków ani perspektyw na dalszy rozwój [emoji57]Witam również [emoji4] To ja jestem w wieku Twojego dziecka
Powiem Ci to nie szczyt marzeń, ale perspektywy w wojsku są ciekawe. Pieniądze są fajne. Wysyłają do szkoły. Czemu nie korzystać..
Racja!No tak ja i tak kupuje ten zwykły bo ten plus kosztuje 120 zl. Ja też muszę się suplementowac i trochę kasy na to idzie niestety
Ja już przestałam liczyć. Badania krwi, suplementy a potem się dziwić że po 4 dniach od wypłaty już jej nie mam [emoji33] [emoji23]My miesięcznie wydajemy ok 300 zl na suplementy.
Czemu od razu twierdzisz ze jak chcesz to nie mozesz ? [emoji57] w drugim cyklu staran to nie ma co tak twierdzić [emoji57]@Nat Bluebell jaka stara chyba dojrzała czymś wspomagasz starania bo ha 20 lat przerwy miałam wtedy Wpadka a teraz jak chce to nie mogę
@buterrfly pytaj o wojsko jestem żołnierzem i dwa razy się zastanów czy napewno chcesz iść
No niestety wszystko kosztuje. Niby mowi sie ze dziecko warte wszystkich pieniedzy, owszem tak jest. Ale chociaz badania moglyby byc na skierowanie od lekarza. Ale wez sie dopros tego skierowaniaJa już przestałam liczyć. Badania krwi, suplementy a potem się dziwić że po 4 dniach od wypłaty już jej nie mam [emoji33] [emoji23]
@Nat Bluebell jaka stara chyba dojrzała czymś wspomagasz starania bo ha 20 lat przerwy miałam wtedy Wpadka a teraz jak chce to nie mogę
Będzie dobrze!Bardzo bym chciała bo żołądek mam scisniety, nie wiem traktuje to jak być albo nie być. Nie wiem jak ja wytrzymam do 18 a dzisiaj jeszcze zaczynam korki więc nie będę się mogła skupić ...