reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak ja to wszystko wiem nie mieszkamy razem ale mamy dom jak będę w ciąży to się tam przeprowadzimy dam radę ze szkoła bo chciałam iść zaocznie lub tak jak teraz chodzić do szkoły wiem ze dziecko to duży obowiązek ale jesteśmy w stanie to ogarnąć
Jesli jesteś pewna że sobie dacie radę :) ja mam inny punkt widzenia bo mam rocznego synka w domu i widzę że nie jest tak cukierkowo jak to sobie myślałam :p chociaż jeśli miałabym wybierac między macierzyństwem około 20 lat a macierzyństwem po 30 lub 40, to bez wahania bym postawiła na wczesne macierzyństwo :) sama chciałam mieć dziecko przed 30 urodzinami, na szczęście było mi dane

reklama
Jesli jesteś pewna że sobie dacie radę :) ja mam inny punkt widzenia bo mam rocznego synka w domu i widzę że nie jest tak cukierkowo jak to sobie myślałam :p chociaż jeśli miałabym wybierac między macierzyństwem około 20 lat a macierzyństwem po 30 lub 40, to bez wahania bym postawiła na wczesne macierzyństwo :) sama chciałam mieć dziecko przed 30 urodzinami, na szczęście było mi dane

To dobrze wiem ze to nie jest idealnie Jest dużo obowiązków nieprzespanych nocy itp. Jestem tego świadoma i gotowa

Bozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]

Bozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
W takim nastroju to nic tylko boboseksy :p

Jak się czyta coś takiego to od razu ma się uśmiech na twarzy :) zarażasz dobrym humorem

No takie nastawienie to ja rozumiem [emoji3][emoji106][emoji106][emoji106]

A ja juz rozkminam jak to w tym cyklu znow będzie ciezko z [emoji173] [emoji57] znow bedziemy mieli skrzypiace łóżko wiec bedzie ciezko [emoji85]

Dobry plan! To wy nie pracujecie?

No takie nastawienie to ja rozumiem [emoji3][emoji106][emoji106][emoji106]

A ja juz rozkminam jak to w tym cyklu znow będzie ciezko z [emoji173] [emoji57] znow bedziemy mieli skrzypiace łóżko wiec bedzie ciezko [emoji85]

Trzeba kupić nowe ;)

reklama
Do góry