Jesli jesteś pewna że sobie dacie radę ja mam inny punkt widzenia bo mam rocznego synka w domu i widzę że nie jest tak cukierkowo jak to sobie myślałam chociaż jeśli miałabym wybierac między macierzyństwem około 20 lat a macierzyństwem po 30 lub 40, to bez wahania bym postawiła na wczesne macierzyństwo sama chciałam mieć dziecko przed 30 urodzinami, na szczęście było mi daneTak ja to wszystko wiem nie mieszkamy razem ale mamy dom jak będę w ciąży to się tam przeprowadzimy dam radę ze szkoła bo chciałam iść zaocznie lub tak jak teraz chodzić do szkoły wiem ze dziecko to duży obowiązek ale jesteśmy w stanie to ogarnąć
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Jesli jesteś pewna że sobie dacie radę ja mam inny punkt widzenia bo mam rocznego synka w domu i widzę że nie jest tak cukierkowo jak to sobie myślałam chociaż jeśli miałabym wybierac między macierzyństwem około 20 lat a macierzyństwem po 30 lub 40, to bez wahania bym postawiła na wczesne macierzyństwo sama chciałam mieć dziecko przed 30 urodzinami, na szczęście było mi dane
To dobrze wiem ze to nie jest idealnie Jest dużo obowiązków nieprzespanych nocy itp. Jestem tego świadoma i gotowa
1
185097
Gość
Bozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
W takim nastroju to nic tylko boboseksyBozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
Lu_cy
Fanka BB :)
Jak się czyta coś takiego to od razu ma się uśmiech na twarzy zarażasz dobrym humoremBozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
Kaamilaaa
No takie nastawienie to ja rozumiem [emoji3][emoji106][emoji106][emoji106]Bozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
A ja juz rozkminam jak to w tym cyklu znow będzie ciezko z [emoji173] [emoji57] znow bedziemy mieli skrzypiace łóżko wiec bedzie ciezko [emoji85]
Nat Bluebell
Dobry plan! To wy nie pracujecie?Bozeee jaki ja mam dzis dobry humor! Badania zrobione, lekarz zalatwiony, pojde na usg dodatkowo, dzis ostatni dzien okresu! Kupiłam moj podklad o polowe taniej! (W rossmann promka na True match z ponad 60 zl na 36) No bosko! Maz tez zadowolony od rana! Jemy zaraz obiad i idziemy na lody[emoji16] a pozniej seks![emoji64]
No takie nastawienie to ja rozumiem [emoji3][emoji106][emoji106][emoji106]
A ja juz rozkminam jak to w tym cyklu znow będzie ciezko z [emoji173] [emoji57] znow bedziemy mieli skrzypiace łóżko wiec bedzie ciezko [emoji85]
Trzeba kupić nowe
Kaamilaaa
Ale my w domu tutaj mamy nowe nieskrzypiace [emoji14] problem w tym ze bedziemy u tz rodziców znow prawie dwa miesiące a tam takie jest [emoji14]Dobry plan! To wy nie pracujecie?
Trzeba kupić nowe
Kurde w sumie to niedawno stamtąd wróciliśmy [emoji85]
reklama
Meliska89
Trzymam kciuki za dobre wieści!Ja siedzę w robocie ale nie mogę się jakoś skupić. Mąż mi napisał że są wyniki jego badania