reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja pragnę z nim mieć tego cudownego dzidziusia i od jakoś 5 miesięcy Pragnę nie potrafię wytłumaczyć niestety [emoji20]
W każdym pragnienie dziecka odzywa się różnie. To Wasza wspólna decyzja jak rozumiem. Więc jeśli chcecie i macie odpowiednie warunki do wychowania dziecka , to rozumiem Wasze plany..

reklama
W każdym pragnienie dziecka odzywa się różnie. To Wasza wspólna decyzja jak rozumiem. Więc jeśli chcecie i macie odpowiednie warunki do wychowania dziecka , to rozumiem Wasze plany..

No moj chłopak na początku nie chciał teraz tak naprawdę nie wiem bo. Za każdym razem. Jest do końca bez zabezpieczenia I jest świadomy tego ze mogę zajść wiec chyba teraz się zmienił

No moj chłopak na początku nie chciał teraz tak naprawdę nie wiem bo. Za każdym razem. Jest do końca bez zabezpieczenia I jest świadomy tego ze mogę zajść wiec chyba teraz się zmienił
Faceci ogólnie mało myślą i nie zawsze mają świadomość konsekwencji. Wydaje mi się że powinniscie o tym szczerze pogadać. Bo wiadomo że jak dziecko się pojawi to musicie się z czegoś utrzymać

Faceci ogólnie mało myślą i nie zawsze mają świadomość konsekwencji. Wydaje mi się że powinniscie o tym szczerze pogadać. Bo wiadomo że jak dziecko się pojawi to musicie się z czegoś utrzymać

Dobrze wiem co robie on tez. I wie jakie są tego konsekwencje wiec spokojnie to mam. Pod kontrolą

Jesli nie wiesz tak na prawde na czym stoisz to przydala by sie wam szczera rozmowa...
Rozumiem twoje pragnienie dziecka ale jednak starania o nie polegaja na tym zebyscie Wy oboje tego chcieli... bo tak to troche wyglada jakby liczyc na wpadke..

Jesli nie wiesz tak na prawde na czym stoisz to przydala by sie wam szczera rozmowa...
Rozumiem twoje pragnienie dziecka ale jednak starania o nie polegaja na tym zebyscie Wy oboje tego chcieli... bo tak to troche wyglada jakby liczyc na wpadke..

Wiem i rozmawiam z nim na temat starań i tego wszystkiego on się zgadza

Dobrze dziewczyny Ci doradzają lepiej jeszcze raz szczerze porozmawiać , niż później nie mile się rozczarować , bo facet raz myśli tak a potem inaczej.
A ile lat ma Twój chłopak? Rodzina wie o Twoich planach?
Byłaś u ginekologa na wizycie?

Dobrze dziewczyny Ci doradzają lepiej jeszcze raz szczerze porozmawiać , niż później nie mile się rozczarować , bo facet raz myśli tak a potem inaczej.
A ile lat ma Twój chłopak? Rodzina wie o Twoich planach?
Byłaś u ginekologa na wizycie?

Rodzina nie wie. Chłopak ma 22 lata do gin muszę się zapisac ale na razie choruje i muszę to ze szkoła pogodzić bo moj gin jest do 14

reklama
Dobrze wiem co robie on tez. I wie jakie są tego konsekwencje wiec spokojnie to mam. Pod kontrolą
A wy razem mieszkacie czy jak? Bo tak się zastanawiam też jak ty szkołę skończysz jak pojawi się dziecko, możesz wierzyć na słowo że to nie będzie wcale łatwe. Oczywiście chęć posiadania dziecka jest dla mnie jak najbardziej zrozumiała ale czy nie lepiej najpierw szkołę skończyć nie oceniam żeby nie było tylko pytam o to jak ty i partner to widzicie. Sama się zastanawiam jak dam radę chodzić do pracy, dziećmi się zajmę i tak dalej bo życie kosztuje a żłobek czy przedszkole też jakby nie patrzeć

Do góry