reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Temp nie mierze i nigdy tego nie robilam nawet sie na tym nie znam paski robilam długo nawet do teras co jakiś czas i były mega mocne wtedy 6 i 7dc do tego wlasnie był śluz i libido wiec po tym mogę stwierdzić ze była...bo paski teraz wychodza caly czas słabe. Zawsze mam regularne co do dnia a nawet co do godziny więc az wierzyc mi sie nie chce ze może okres przyjść tydzien wczesniej

Faza lutealna jest stała, liczy się ją od owulacji, natomiast faza przedlutealna może zmieniać się więc owu może wystąpić wcześnie. Jeżeli miałaś szybciej owu to i @ będzie szybciej. Jeśli @ będzie w terminie to owu była jednak później niż pokazały testy lub był np cykl bezowulacyjny.

@Bunia1992 jeżeli dobrze rozumiem to nie zrobiłaś przerwy wstaraniach ze względu na niedoczynność i hashimoto? Ja mam obawy op tym co się naczytałam... U mnie już po owu i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy, że się staraliśmy przy tym moim TSH. Muszę dostać się szybko do lekarza i to omówić.

@Bunia1992 jeżeli dobrze rozumiem to nie zrobiłaś przerwy wstaraniach ze względu na niedoczynność i hashimoto? Ja mam obawy op tym co się naczytałam... U mnie już po owu i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy, że się staraliśmy przy tym moim TSH. Muszę dostać się szybko do lekarza i to omówić.
Kolezanki siostra od lat sie leczyla na tarczyce. Gdy zaszla w ciaze (nieplanowana) jej Tsh wynosilo ponad 20[emoji15] urodzila zdrowego chłopczyka. Wiele kobiet zachodzi w ciążę przy duzym Tsh. Wiec myślę ze to nie jest az tak duzy problem. Ale ze wszedzie sie trabi o tym aby na czas staran zbic to tak robimy. Zbijamy.

A jak ja mam dziewczyny liczyć w taki razie jak była ciąża biochemiczna i krwawienie było tylko 26 czyli ten 26 jako pierwszy dzień cyklu

reklama
Do góry