reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Testuje któraś na dniach? U mnie dziś lub jutro powinna być @. Póki co wszystkie objawy na to wskazują, że będzie regularnie cycki bolą, pryszcze są, plemienia jeszcze nie ma, ale w ostatnim cyklu też nie było, od razu się @ rozkręciła.

Bo lekarz ma racje. Jesli owulacja jest szybko to i okres pozniej tez powinien byc wczesniej niz zwykle.
Ja z reguly mając owulacje w 11-12 dc okres mam 26-27dc, a gdy owulacje mam pozniej w 14-15 dc to okres pojawia sie 28-29dc
No to z tego by wynikalo ze w sobote powinnam dostać okres a ja narazie nie czuje sie jak na okres bo 3 dni przed juz boli mnie brzuch

reklama
Temp nie mierze i nigdy tego nie robilam nawet sie na tym nie znam paski robilam długo nawet do teras co jakiś czas i były mega mocne wtedy 6 i 7dc do tego wlasnie był śluz i libido wiec po tym mogę stwierdzić ze była...bo paski teraz wychodza caly czas słabe. Zawsze mam regularne co do dnia a nawet co do godziny więc az wierzyc mi sie nie chce ze może okres przyjść tydzien wczesniej
Mierzysz temperaturę, sprawdzasz śluz? Jeżeli dobrze pamiętam to pisałaś, ze owu stwierdziłaś po teście owulacyjnym i większym libido. No ale może podskoczył Ci poziom LH ale do owaulacji nie doszło i trzeba było dalej robić testy plus obserwacja? Faza lutealna trwa około 14 dni więc jeżeli owu było tak szybko to @ też powinna być szybciej.

Do góry