reklama
1
185097
Gość
Ja zawsze maczam[emoji4]Dziewczyny, które robią testy owu mam pytanie Czy te paski należy namoczyć w siuśkach jak jest na instrukcji czy wystarczy siknąć na końcówkę i będzie ok?
Genadia
Fanka BB :)
Dzięki, mam nadzieję, że będzie ok. Za Ciebie też trzymam kciuki!Ja mialam ostatnio 5,32... poszlam do endo, na szczęście na usg wszystko wygladalo ok, musze tylko dorobic w przyszlym miesiącu pozostale wyniki.
Mysle ze jak pojdziesz to dobierze ci odpowiednia dawke i nie masz sie co martwić za bardzo.
weronika25nk
Dziewczyny, które robią testy owu mam pytanie Czy te paski należy namoczyć w siuśkach jak jest na instrukcji czy wystarczy siknąć na końcówkę i będzie ok?
Lepiej chyba zamoczyć, bo tam jest poziom max a jak sikniesz ro żebyś całego nie zalała hahahha ja moczę
weronika25nk
Dziewczyny mi się tak super udało. Dzisiaj pracuje do 12 i mam wolne już, aż do poniedziałku [emoji39] Jutro jade z rana do chirurga , trzymajcie kciuki [emoji110]
Zazdroszczę! Ja dopiero siadam do pracy, niestety u mnie czwartki są naaaajgorsze i mam najwiecej pracy, ale jutro piątek jakoś tez zleci i weekend.
Mąż zostaje jednak na week w domu wiec będą starania [emoji16] ja po tabletkach anty wiec niewiadomo czy owulacja w ogóle była, czy będzie itp wiec lekarz mówi żeby cały miesiąc próbować co 2-3 dni [emoji16]
Loli05
Ja mocze az ten pasek sie zacznie zabarwiac,chociaz dzis robilam i byl bledszy niz wczoraj a owu nie mialam jeszcze,wedlug usg gdzies za 3/4 dni owu,wiec juz nic nie kumamDziewczyny, które robią testy owu mam pytanie Czy te paski należy namoczyć w siuśkach jak jest na instrukcji czy wystarczy siknąć na końcówkę i będzie ok?
1
185097
Gość
Dzis robilas? Ale rano sie nie robi owulacyjnych. Najlepiej robic poznym popludniem i wieczorem. Ja robiac raz testy jednego dnia mialam blada kreske testowa a nastepnego testowa byla już ciemniejsza niz kontrolna. Kwestia kilku godzin i wszystko sie zmienia.Ja mocze az ten pasek sie zacznie zabarwiac,chociaz dzis robilam i byl bledszy niz wczoraj a owu nie mialam jeszcze,wedlug usg gdzies za 3/4 dni owu,wiec juz nic nie kumam
1
185097
Gość
Ja mam do tego pojemniczek na badanie moczu. Po zrobieniu testu zawsze go myje i wyparzam i czeka na nastepny test[emoji4]Dziękuję kochane No to będę moczyć
reklama
Też sobie właśnie kupiłam pojemniczek na moczJa mam do tego pojemniczek na badanie moczu. Po zrobieniu testu zawsze go myje i wyparzam i czeka na nastepny test[emoji4]