reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny, które robią testy owu mam pytanie :D Czy te paski należy namoczyć w siuśkach jak jest na instrukcji czy wystarczy siknąć na końcówkę i będzie ok? :D :D :D

reklama
Dziewczyny mi się tak super udało. Dzisiaj pracuje do 12 i mam wolne już, aż do poniedziałku [emoji39] Jutro jade z rana do chirurga , trzymajcie kciuki [emoji110]

Zazdroszczę! Ja dopiero siadam do pracy, niestety u mnie czwartki są naaaajgorsze i mam najwiecej pracy, ale jutro piątek jakoś tez zleci i weekend.
Mąż zostaje jednak na week w domu wiec będą starania [emoji16] ja po tabletkach anty wiec niewiadomo czy owulacja w ogóle była, czy będzie itp wiec lekarz mówi żeby cały miesiąc próbować co 2-3 dni [emoji16]

Dziewczyny, które robią testy owu mam pytanie :D Czy te paski należy namoczyć w siuśkach jak jest na instrukcji czy wystarczy siknąć na końcówkę i będzie ok? :D :D :D
Ja mocze az ten pasek sie zacznie zabarwiac,chociaz dzis robilam i byl bledszy niz wczoraj a owu nie mialam jeszcze,wedlug usg gdzies za 3/4 dni owu,wiec juz nic nie kumam

Ja mocze az ten pasek sie zacznie zabarwiac,chociaz dzis robilam i byl bledszy niz wczoraj a owu nie mialam jeszcze,wedlug usg gdzies za 3/4 dni owu,wiec juz nic nie kumam
Dzis robilas? Ale rano sie nie robi owulacyjnych. Najlepiej robic poznym popludniem i wieczorem. Ja robiac raz testy jednego dnia mialam blada kreske testowa a nastepnego testowa byla już ciemniejsza niz kontrolna. Kwestia kilku godzin i wszystko sie zmienia.

reklama
Do góry