MasterKa
Fanka BB :)
Hahah[emoji23][emoji2][emoji23]Heh Moze dwie osobne koldry kup?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah[emoji23][emoji2][emoji23]Heh Moze dwie osobne koldry kup?
Mi raz przychodzą, raz nie. Czasami samo mnie wylogowuje z aplikacji nawetNo to nie wiem o co chodzi z tymi powiadomieniami[emoji58]
No też się zdarza...Mi raz przychodzą, raz nie. Czasami samo mnie wylogowuje z aplikacji nawet
Ooo kurde [emoji23] Próbują Nas przejąć haha ^^W ogole rano przed 5 bylo mnóstwo takich chińskich postów[emoji13]
To juz nie pierwszy raz to widziałam. Ale chyba zostaly usunięteZobacz załącznik 916626
Też czasami mi się zawieszała opcja powiadomień , ale to przy starej wersji apki , zobaczymy jak będzie teraz [emoji4]No to nie wiem o co chodzi z tymi powiadomieniami[emoji58]
Dziwne... Może przez tą zmiane wyglądu takie cuda [emoji848]Ale tych postow bylo naprawdę dużo. Musiałam nasz temat wpisywac w przegladarke bo sie nie moglam dokopac do niego przez te chinskie posty[emoji23]
No widziałam właśnie. Idzie zima. W nocy już ma być na minusie w weekend. Ja jakąś tam kurtkę mam z zeszłego roku. Mam nadzieję że w niej przechodzę. Muszę sobie buty kupićWiecie ze ma juz ponoc padac snieg??
A ja kurtki nie mam zimowej
Też mnie czeka ten zakup... [emoji58]Wiecie ze ma juz ponoc padac snieg??
A ja kurtki nie mam zimowej