reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Ja też stwierdziłam że mi się nie będzie chcialo.... Więc kupiłam już przez neta i teraz nie mam wyjściaTeż bym poszła na ten progesteron... Ale chyba mi się nie chce [emoji1]
1
185097
Gość
Dziękuję Wam[emoji173]
1
185097
Gość
Bunia ja bym poszla.
Edit. Dobrze ze idziesz[emoji4]
Edit. Dobrze ze idziesz[emoji4]
Genadia
Chyba chodzi o to, że wkładka jest z tworzywa sztucznego i nie przepuszcza powietrza i wszystko się tak zadusza. Ja już dawno słyszałam, że majtki ze sztucznych materiałów mogą przyczyniać się do grzybicy itd. Więc na dzień bawełniane gacie, a na noc nic ja też nie jestem fanka mamy ginekolog, tzn czasem czytam bo niektóre wypowiedzi ma sensowne ale czasami pisze trochę prymitywnym językiem. drażni mnie też, że robi wymyśla co chwile na czym kasę zrobić, a niby nie taki miał być cel jej bloga.Ja to nie rozumiem jak ona pisze o tym wietrzeniu narodowym,bo jak nosze wkladke i mam sluz bo sie ociera to jak nosze majtki to tez sie ociera,wkladka ma 1 mm skad cialo wie ze to wkladka albo majtki sie ocieraja?przeciez nie pojde nago do pracy
Dżasta :)
W piątek mi wypada 21dc to może się wybiorę
To może i ja się wybiorę , bo mi w sobotę wypada 21dc
szkoda....ale w koncu sie uda głowa do góry:*No trudno....cos juz mnie szczela Pierdziele juz to wszystko co miesiac zalamka juz nie zrobie żadnych testów mam to gdzieś
reklama