reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja to nie rozumiem jak ona pisze o tym wietrzeniu narodowym,bo jak nosze wkladke i mam sluz bo sie ociera to jak nosze majtki to tez sie ociera,wkladka ma 1 mm skad cialo wie ze to wkladka albo majtki sie ocieraja?przeciez nie pojde nago do pracy:)
Chyba chodzi o to, że wkładka jest z tworzywa sztucznego i nie przepuszcza powietrza i wszystko się tak zadusza. Ja już dawno słyszałam, że majtki ze sztucznych materiałów mogą przyczyniać się do grzybicy itd. Więc na dzień bawełniane gacie, a na noc nic ;) ja też nie jestem fanka mamy ginekolog, tzn czasem czytam bo niektóre wypowiedzi ma sensowne ale czasami pisze trochę prymitywnym językiem. ;) drażni mnie też, że robi wymyśla co chwile na czym kasę zrobić, a niby nie taki miał być cel jej bloga.

Forum Progresteronu haha tak sobie mysle jakie nasze zycoe byloby duzo prostsze jakby mozna bylo zamowic zestaw przez neta i zrobic wszystkie badania ze sliny w domu

reklama
Do góry