reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja sobie sciagnelam ta app i wogole mi nie pokazywala powiadomien,i wogole jakas dzika byla;) nie dla mnie.Ja wchodze przez ostatnio ogladane strony i odswierzam:)
No ja od kąd jestem na forum to mam apke, ale ta stara wersja była super. Bo ta nowa nie pokazuje mi w ogóle powiadomień i jakaś taka beznadziejna jest ta nowa wersja...

Hej dziewczyny :)
Piszę do was zakatarzona :( Od kilku dni leżę w łóżku, chyba jakiś wirus panuje tutaj, bo wszystkich rozkłada, łącznie ze mną :(
Na szczęście dzisiaj jest już troszkę lepiej, mam nadzieję, że do soboty się wyleczę bo mam zaklepane SPA ;)
Dużo zdrówka, znam ten ból ja od poniedziałku się męczę.. Miłego wypoczynku w SPA [emoji6]
Położyłam się po 20.30 i już dobrą godzinę leżę i nie mogę zasnąć. Mam tysiąc myśli w głowie. Moja kolejna koleżanka pochwaliła się na fb ze zostanie mamą, wczoraj zrobiła to moja sasiadka... nie wiem czemu ciąża przytrafia się każdemu tylko nie mnie?[emoji22] a ja już tak długo na to czekam[emoji22] myślę, analizuję że te wszystkie suplementy które bierze mój mąż nic nie dają. Gdyby jakoś wpłynęły na poprawę wyników to już bym może była w ciąży. A za Nami ponad 4 miesiące brania tych wszystkich witamin...i nic. Cała nadzieja w tej operacji. Choć tu też mam czarne myśli że i ona Nam nie pomoże. Zaraz też wybije Nam dwa lata starań.
Już jestem tym wszystkim zmęczona. A to zapewne dopiero początek ciężkiej walki o dziecko która Nas czeka[emoji22]
A czy ja proszę o tak dużo? Ja tylko chcę zdrowego dziecka...któremu oddam wszystko co mam. Tak bardzo już bym chciala przytulić moje dziecko, poczuć je. A nie tylko sobie wyobrażać jakie to uczucie[emoji17] kiedy w koncu do mnie uśmiechnie się to szczęście[emoji25]
Posmęciłam trochę. Ale mam jakiś gorszy dzień dzisiaj.
Nie będę pisać jaki cudowny jest świat i czas oczekiwania , że medycyna taka super itd.
Po prostu los się i do Was uśmiechnie ! [emoji173]

Ja muszę zrobić prolaktyne i testosteron..
Jutro mam 11 dc , ale chyba nie ma sensu robić wyniku
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Ja moze znowu zaczne wietrzyc, ale to nie wiem. Teraz zima idzie, dupsko mi zmarznie w nocy. W lecie zaś komary mnie w dupkę gryzly. Nooo nie ma dla mnie odpowiedniego czasu chyba za zaczecie tego[emoji23] no i mój mąż zwariuje znowu jak będę z gołą dupką spać. A ja chce sie wyspać[emoji13]
Ale zobaczymy, moze spróbuję po okresie. Czas pokaze[emoji4]

Ja moze znowu zaczne wietrzyc, ale to nie wiem. Teraz zima idzie, dupsko mi zmarznie w nocy. W lecie zaś komary mnie w dupkę gryzly. Nooo nie ma dla mnie odpowiedniego czasu chyba za zaczecie tego[emoji23] no i mój mąż zwariuje znowu jak będę z gołą dupką spać. A ja chce sie wyspać[emoji13]
Haha ale dobrze, że takie wietrzenie działa na naszych panów [emoji23] mój jak przyjeżdża wyposzczony po kilku tygodniach to sam się bawi ze mną w wietrzenie [emoji23]

Heh Moze dwie osobne koldry kup?;)

W ogole rano przed 5 bylo mnóstwo takich chińskich postów[emoji13]
To juz nie pierwszy raz to widziałam. Ale chyba zostaly usunięte
Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg
    Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Do góry