reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja sobie sciagnelam ta app i wogole mi nie pokazywala powiadomien,i wogole jakas dzika byla;) nie dla mnie.Ja wchodze przez ostatnio ogladane strony i odswierzam:)
No ja od kąd jestem na forum to mam apke, ale ta stara wersja była super. Bo ta nowa nie pokazuje mi w ogóle powiadomień i jakaś taka beznadziejna jest ta nowa wersja...

Hej dziewczyny :)
Piszę do was zakatarzona :( Od kilku dni leżę w łóżku, chyba jakiś wirus panuje tutaj, bo wszystkich rozkłada, łącznie ze mną :(
Na szczęście dzisiaj jest już troszkę lepiej, mam nadzieję, że do soboty się wyleczę bo mam zaklepane SPA ;)
Dużo zdrówka, znam ten ból ja od poniedziałku się męczę.. Miłego wypoczynku w SPA [emoji6]
Położyłam się po 20.30 i już dobrą godzinę leżę i nie mogę zasnąć. Mam tysiąc myśli w głowie. Moja kolejna koleżanka pochwaliła się na fb ze zostanie mamą, wczoraj zrobiła to moja sasiadka... nie wiem czemu ciąża przytrafia się każdemu tylko nie mnie?[emoji22] a ja już tak długo na to czekam[emoji22] myślę, analizuję że te wszystkie suplementy które bierze mój mąż nic nie dają. Gdyby jakoś wpłynęły na poprawę wyników to już bym może była w ciąży. A za Nami ponad 4 miesiące brania tych wszystkich witamin...i nic. Cała nadzieja w tej operacji. Choć tu też mam czarne myśli że i ona Nam nie pomoże. Zaraz też wybije Nam dwa lata starań.
Już jestem tym wszystkim zmęczona. A to zapewne dopiero początek ciężkiej walki o dziecko która Nas czeka[emoji22]
A czy ja proszę o tak dużo? Ja tylko chcę zdrowego dziecka...któremu oddam wszystko co mam. Tak bardzo już bym chciala przytulić moje dziecko, poczuć je. A nie tylko sobie wyobrażać jakie to uczucie[emoji17] kiedy w koncu do mnie uśmiechnie się to szczęście[emoji25]
Posmęciłam trochę. Ale mam jakiś gorszy dzień dzisiaj.
Nie będę pisać jaki cudowny jest świat i czas oczekiwania , że medycyna taka super itd.
Po prostu los się i do Was uśmiechnie ! [emoji173]

Ja muszę zrobić prolaktyne i testosteron..
Jutro mam 11 dc , ale chyba nie ma sensu robić wyniku
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Ja moze znowu zaczne wietrzyc, ale to nie wiem. Teraz zima idzie, dupsko mi zmarznie w nocy. W lecie zaś komary mnie w dupkę gryzly. Nooo nie ma dla mnie odpowiedniego czasu chyba za zaczecie tego[emoji23] no i mój mąż zwariuje znowu jak będę z gołą dupką spać. A ja chce sie wyspać[emoji13]
Ale zobaczymy, moze spróbuję po okresie. Czas pokaze[emoji4]

Ja moze znowu zaczne wietrzyc, ale to nie wiem. Teraz zima idzie, dupsko mi zmarznie w nocy. W lecie zaś komary mnie w dupkę gryzly. Nooo nie ma dla mnie odpowiedniego czasu chyba za zaczecie tego[emoji23] no i mój mąż zwariuje znowu jak będę z gołą dupką spać. A ja chce sie wyspać[emoji13]
Haha ale dobrze, że takie wietrzenie działa na naszych panów [emoji23] mój jak przyjeżdża wyposzczony po kilku tygodniach to sam się bawi ze mną w wietrzenie [emoji23]

Heh Moze dwie osobne koldry kup?;)

W ogole rano przed 5 bylo mnóstwo takich chińskich postów[emoji13]
To juz nie pierwszy raz to widziałam. Ale chyba zostaly usunięte
Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg
    Screenshot_2018-11-15-04-55-57.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Do góry