1
185097
Gość
Zapomnialam tam napisac ze od razu pytalam sie o lek na 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem na pewno, ale Bunia ma zalecenie od endo, aby brać 25 więc lepiej bierz połowęDziewczyny jeszcze odnośnie Euthyroxu. Bo chce sie upewnić. Mam dawkę 50, ale ona na początek jest za duża prawda? I powinnam brac po polowie tabletki na razie? Zobacz załącznik 916541
Dziewczyny jeszcze odnośnie Euthyroxu. Bo chce sie upewnić. Mam dawkę 50, ale ona na początek jest za duża prawda? I powinnam brac po polowie tabletki na razie? Zobacz załącznik 916541
Uu SPA koniecznie napisz jak byloHej dziewczyny
Piszę do was zakatarzona Od kilku dni leżę w łóżku, chyba jakiś wirus panuje tutaj, bo wszystkich rozkłada, łącznie ze mną
Na szczęście dzisiaj jest już troszkę lepiej, mam nadzieję, że do soboty się wyleczę bo mam zaklepane SPA
Hahah serio az tak działalo na niego?[emoji23]A ja mialam dosc tego wietrzenia bo moj maz cadziennie sie do mnie dobieral[emoji13]
Tak ja mam połówkę bo to pierwszy raz jak mam kontakt z tym hormonem i kontrola po 6-8 tyg od kiedy się zacznie brać żeby sprawdzić jak organizm zareaguje. Ogólnie nie polecam od razu z dużej dawki zaczynać bo organizm i tak musi się przyzwyczaić i trochę musi minąć czasu aż człowiek dojdzie do własnej najlepszej dawki trzeba brać i kontrolować mogę dać znać za 2 tyg co mi Endo zaleci dalej przy jakiej zmianie wynikuNie wiem na pewno, ale Bunia ma zalecenie od endo, aby brać 25 więc lepiej bierz połowę