reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak patrze w moje wyniki badan z sierpnia i tam mialam progesteron 9.09 ng/ml robiony w 21dc...to tez chyba malo?
W grudniu zrobie sobie i jak nadal bedzie niski to pojde do nowego gina z tym po jakas luteina lub inne cudo.

Tak patrze w moje wyniki badan z sierpnia i tam mialam progesteron 9.09 ng/ml robiony w 21dc...to tez chyba malo?
W grudniu zrobie sobie i jak nadal bedzie niski to pojde do nowego gina z tym po jakas luteina lub inne cudo.
Gdzies czytalam ze dobry jest po wyzej 10...ale skonsultuj to z ginem ;-) ja niby mam dosc dobry a ta prolaktyna wysoka wiec jestem ciekawa czy ja mam ovu czy nie [emoji39]

reklama
Na twoje TSH też mówili, że dobre [emoji14] a tej rodzinnej pokazywałaś wyniki TSH? [emoji6]
Nie[emoji5]
Zapytalam sie jej czy musze miec zaswiadczenie od lekarza jesli bym chciala dostać lek na tarczyce bo sie staram o dziecko i chcialabym ja triche zbic, i ona powiedziala ze nie muszę, i jeszcze sprawdziła jaka jest cena leku z refundacja i bez i roznica byla...smieszna. Bo na 100% zaplacilam 6.95 zl a z refundacja bym zaplacila 6.05 zl[emoji5]

Do góry