Dżasta :)
Fanka BB :)
28-29
Oo no to tak jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28-29
I moze jeszcze bez stanika mam spac! zart,przeczytalam artykul ide zdjac majtyMusisz spać bez majtow i bakterie znikną
No tyle że u mnie śladu owulacji nie było a to już 18dc więc czekam sobie na okres mam nadzieję że się nie spozni przez toOo no to tak jak ja
No bez stanika najlepiej ja w lato spałam w samych majtkach mieszkam tylko z mężem więc mogłam sobie pozwolić. Ale ciężko mi się przestawić żeby nie spać w majtkach ale na szczęście u mnie brak stanów zapalnych. A wkładek nie noszę bo u mnie przeważnie nie ma śluzu niż jest także tenI moze jeszcze bez stanika mam spac! zart,przeczytalam artykul ide zdjac majty
O witaj biedronka. Który to dohtor tak cię miło potraktował?Podlaskie Białystok
Kurczę no muszę wypróbować, bo mam właśnie częste zapalenia i pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłam do wkładek, bo drażniło mnie to jak się śluz osadzał na majtkach i miałam ciągle mokro i niekomfortowo , więc stwierdziłam , że wkładka bd wszystko wchłaniać i nosze je dzień i noc plus podpaski w czasie okresu
Tylko zawsze bałam się tego, że mi coś będzie wypływać i tego, że ktoś wejdzie mi do pokoju a ja będę z gołą dupą na wierzchu
Szyjka wysoko lub nisko,to jak to jest to wysoko?nie wiem czego szukacZawsze warto sprawdzić, nic Cię to nie kosztuje ja tez zrezygnowałam z wkładek. Bo przez niw śluzu było coraz więcej.
A tak zmieniając temat, bo ciagle o tym myśle - czy duża ilość śluzu wodnistego i szyjka wysoko i miękka - to dzień płodny ? Bo miałam tak przez dwa dni a teraz nagle sucho i śluz już całkiem biały - to znaczy ze owulacja już mogła być ? Śluzu takiego jak białko jaja kurzego nie miałam, ale przez dwa dni właśnie był wodnisty i czułam się cały dzień „nawilżona” był to 12 i 13 dc. Dziś jest 14 dc - szyjka nadal wysoko i miękka, pochwa rozpulchniona, ale jest sucho. Kurczę, trochę żałuje, ze nie mierzyłam temp od początku.
O jakim lekarzy mówisz? Trochę ich przeszlam, może coś doradze...Mam u siebie w mieście lekarza który specjalizuje się wlasnie w problemach z zajsciem w ciążę. I tak myślałam żeby do niego iść.
No niby nie musi być białka tylko wystarczy że jest mokro i sporo śluzu i czuć że się jest nawilzonym ja typowego białka kurzego nie mam praktycznie nigdy są sporafyczne przypadki że takie coś u siebie ujrzęZawsze warto sprawdzić, nic Cię to nie kosztuje ja tez zrezygnowałam z wkładek. Bo przez niw śluzu było coraz więcej.
A tak zmieniając temat, bo ciagle o tym myśle - czy duża ilość śluzu wodnistego i szyjka wysoko i miękka - to dzień płodny ? Bo miałam tak przez dwa dni a teraz nagle sucho i śluz już całkiem biały - to znaczy ze owulacja już mogła być ? Śluzu takiego jak białko jaja kurzego nie miałam, ale przez dwa dni właśnie był wodnisty i czułam się cały dzień „nawilżona” był to 12 i 13 dc. Dziś jest 14 dc - szyjka nadal wysoko i miękka, pochwa rozpulchniona, ale jest sucho. Kurczę, trochę żałuje, ze nie mierzyłam temp od początku.
No niby nie musi być białka tylko wystarczy że jest mokro i sporo śluzu i czuć że się jest nawilzonym ja typowego białka kurzego nie mam praktycznie nigdy są sporafyczne przypadki że takie coś u siebie ujrzę