reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.
Tak?o to ide czytac,biedna dziewczyna!

Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.
Od tamtej historii nie czytam tamtego wątku. Eh szkoda że ludzie tak szybko oceniają, ale chociaż przeprosiła publicznie oraz prywatnie [emoji6]

Coś słyszałam mamaginekolog ale nie sprawdzałam :) ale dziękuję, sprawdzę ;)

Nie wiem czy to zasługa spania bez bielizny, ale ja nie wiem co to jest zapalenie. Nigdy czegoś takiego nie miałam i nie musiałam leczyć na szczęście, ale moja siostra niestety to przechodziła i od jakiegoś czasu stosuje się to tych zasad i narazie ma spokoj. Po za tym... to wygodne! :)

reklama
Nie wiem czy to zasługa spania bez bielizny, ale ja nie wiem co to jest zapalenie. Nigdy czegoś takiego nie miałam i nie musiałam leczyć na szczęście, ale moja siostra niestety to przechodziła i od jakiegoś czasu stosuje się to tych zasad i narazie ma spokoj. Po za tym... to wygodne! :)

Kurczę no muszę wypróbować, bo mam właśnie częste zapalenia i pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłam do wkładek, bo drażniło mnie to jak się śluz osadzał na majtkach i miałam ciągle mokro i niekomfortowo , więc stwierdziłam , że wkładka bd wszystko wchłaniać i nosze je dzień i noc plus podpaski w czasie okresu :)
Tylko zawsze bałam się tego, że mi coś będzie wypływać i tego, że ktoś wejdzie mi do pokoju a ja będę z gołą dupą na wierzchu :-D

Do góry